Haberler

Ünlü Çift Ebru Özkan ve Ertan Saban'ın Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

Güncelleme:

Oyuncu çift Ebru Özkan ve Ertan Saban, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda kızları Biricik'i hastaneye götürürken görüntülendi.

Ebru Özkan ile Ertan Saban çifti, Geçtiğimiz yıl Ocak ayında dünyaya gelen 1 yaşındaki kızları Biricik ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü çiftin kızı Biricik, doğduktan sonra ilk kez görüntülendi.

''RUTİN KONTROLDÜ''

Kızları Biricik ile Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Özkan ve Saban çifti, kızlarını rutin kontrol için doktora götürdüğü sırada hastane çıkışı objektiflere takıldı. Kızları ile ilgili sorulan sorular üzerine çift, "Rutin kontroldü, çok şükür gayet iyi" şeklinde açıklamanın ardından araçlarına binerek uzaklaştılar.

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Başarılı oyuncu Özkan, 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

''HANIMIN ÇİFTLİĞİ'' DİZİSİYLE ADINI DUYURDU

2006 yılında ''Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı'' adlı filmde canlandırdığı Melisa karakteri ile oyunculuğa adım attı. Ardından ''Gözyaşı Çetesi, Kara İnci, Gül Dünya, Çınar Ağacı, Anneler ile Kızları, Hayatımın Rolü, Not Defteri'' gibi çalışmalarda yer aldı. 2009 yılında ''Hanımın Çiftliği'' dizisinde canlandırdığı Halide karakteri ile popülerliği elde etti.

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

ERTAN SABAN İLE EVLENDİ

Ebru Özkan, 4 Haziran 2016 tarihinde kendisi gibi oyuncu Ertan Saban ile dünya evine girdi ve bu evlilikten ''Biricik'' adında bir kızları oldu. Son olarak, ''Şahin Tepesi'' adlı dizide Melek karakterini canlandırıyor.

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

ERTAN SABAN KİMDİR?

Saban, 4 Aralık 1977'de Makedonya'da doğdu. Uzun süre kardeşi Erman Saban ile Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye aldı. Ardından Türkiye'ye gelerek oyunculuğa adım attı. ''Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat'' adlı dizilerin yanı sıra ''Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları'' sinema filmlerinde yer aldı. Ali Atay'la birlikte "Mutlu Ol Yeter" adlı dizide rol alan oyuncu, "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde "Gölge" karakterini canlandırdı. Ertan Saban, 2008 yılında, "Başka Semtin Çocukları" çalışmasıyla, 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü" almaya hak kazandı.

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

Ünlü Çiftin Kızı Biricik, İlk Kez Görüntülendi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Özkan Nişantaşı Ankara Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

Yuh:

Şu herifteki surata bak, bununla nasıl yatağa girmiş. Ben şok, ben iptal.

6
19
yanıtYanıtla
BİRCİK:

Ebru Özkan çok hoş bir insan asil biri, kızını Allah bağışlasın ama bu nasıl isim Biricik aynı takma isim gibi, günümüzde ıbıdık zıbıdık isimler çok koyuluyor isimler daha anlamlı manalı olmalı,

6
3
yanıtYanıtla
Rasloln haklı:

Necati şaşmaz ve gürkan uygun da dahil olmak üzere kurun eski ekibi kurtlar vadisi nerede kalmıştık ??

2
1
yanıtYanıtla
UFUK:

Vaaay maşallah koçuma

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title