Haberler

    Ünlü Çift Beyoncé ve Jay-Z'nin 26 Milyon Dolarlık Malikanesi!

    Dünyanın en zengin karı koca müzisyenleri Beyoncé ve eşi Jay-Z her yıl Forbes listelerinde zirveye oynuyor. Çiftin 26 milyon dolara satın aldığı söylenen malikânelerine taşınma hazırlığı içinde olduğu söyleniyor. İşte Beyonce ve Jay- Z’nin evi! Beyoncé’nin Gecikmiş Doğum Günü Hediyesi Beyoncé ve Jay-Z, artık resmi olarak Hamptons kalabalığının bir parçası. Beyoncé’nin 4 Eylül doğum gününden sadece birkaç hafta sonra çift 26 milyon dolarlık bir malikâne satın aldı.

    Dünyanın en zengin karı koca müzisyenleri Beyoncé ve eşi Jay-Z her yıl Forbes listelerinde zirveye oynuyor. Çiftin 26 milyon dolara satın aldığı söylenen malikanelerine taşınma hazırlığı içinde olduğu söyleniyor. İşte Beyonce ve Jay- Z'nin evi!

    Beyoncé'nin Gecikmiş Doğum Günü Hediyesi

    Beyoncé ve Jay-Z, artık resmi olarak Hamptons kalabalığının bir parçası. Beyoncé'nin 4 Eylül doğum gününden sadece birkaç hafta sonra çift 26 milyon dolarlık bir malikane satın aldı.

    1114 metrekareye inşa edilen malikane 7 yatak odası, 4 salon, oldukça büyük bir mutfak, masaj ve sinema alanları ve spor salonu içeriyor. 22 odaya sahip olan malike 8 banyosu ile oldukça geniş bir alana yayılıyor. Üç ayrı binadan oluşan malikane daha önce çevrede La Casa de Castile diye tanınıyordu. Kilise ve bale salonu olarak kullanılan La Casa de Castile artık dünyaca ünlü şarkıcı çiftin yeni yuvası olarak hafızalara kazınıyor. New York'un doğusunda East Hampton'da bulunan malikanenin bitişinde 17 hektarlık bir alan bulunuyor. Ayrıca bölgede yer alan göletin 203 metrelik su kenarı mülkiyeti de çifte ait. Evin mevcut sahibi orijinal evi 90 derece döndürerek stüdyo daireyi gölet üzerinde batıya bakar hale getirmiş.

    3 Çocuk Sahibi Ünlü Çiftin 26 Milyon Dolarlık Evi

    Evde elle işlenmiş ahşap işlemeler ve banyolarda Verona İtalyan mermeri bulunuyor. Aynı zamanda, usta Avrupalı ??zanaatkarların taş bloklarından oyulmuş bronz küvetler, tezgahlar ve fayanslar da yer alıyor. Beyoncé ve Jay-Z eğer misafir ağırlamak isterlerse misafirlerini özel olarak tasarlanan 167 metrekarelik bir konuk evinde ağırlayabiliyor. Konuk evinde bir oturma odası, mutfak, 2 yatak odası ve bir banyo bulunuyor.

    Modern ve günlük tarzın muhteşem bir bileşeni olan malikanenin mutfağı yalnızca bir salonla birleşiyor.  Salonla birleşen mutfak oldukça geniş alanıyla dikkat çekiyor. Malikanenin diğer mutfakları daha sade ve basit tasarımı ile daha kullanışlı gibi görünüyor. Daha çok kırmızı renge ağırlık verilen yatak odası tasarımlarının gösterişine göre banyolar daha minimal tarz tercih ediliyor. Çiftin çocukları atölye olarak tasarlanan bir odada yaşıyor. Malikanede ayrıca bir kütüphane ve müştemilat olarak kullanılabilecek yatak  ve oturma odası bulunuyor.

    Çiftin New York City ve New Orleans'da hali hazırda kendi evleri var ve şu sıralarda da LosAngeles'ta bir malikane almak istedikleri hakkında da bir dedikodu ortaya atılmış durumda. Çiftin ikizler doğduğundan beri Malibu'da okyanus kıyısında aylık 400.000 dolara kiraladıkları bir ev bulunuyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Emlak

    Hamptons Beyonce Forbes Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title