Haberler

    Üniversiteliler 'Kariyer Şenliği'ne Davetli

    Siemens'in "Bu Senin Seçimin, Kariyer Yolunu Sen Seç" sloganıyla Kartal kampüsünde düzenleyeceğiğ etkinlikte 'Sürdürülebilir Enerji, Akıllı Altyapılar, Üretimin Geleceği ve Sağlık' gibi konularda dünyadaki ve Siemens'teki son gelişmeler anlatılacak.

    Siemens'in "Bu Senin Seçimin, Kariyer Yolunu Sen Seç" sloganıyla Kartal kampüsünde düzenleyeceğiğ etkinlikte 'Sürdürülebilir Enerji, Akıllı Altyapılar, Üretimin Geleceği ve Sağlık' gibi konularda dünyadaki ve Siemens'teki son gelişmeler anlatılacak. Öğrenciler Siemens'in faaliyet gösterdiği dokuz bölümün üst düzey yöneticileri ile sohbet etme imkanı bulacak. İnsan kaynakları departmanından yöneticiler etkinlikte şirketin bu alandaki politikası ve iş hayatına hazırlık ile ilgili bilgiler aktararak, soruları yanıtlayacak. Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis de öğrencilerle bir araya gelecek. Daha önceki yıllarda 3 binden fazla öğrencinin başvurduğu 'Kariyer Şenliği'nin bu yılki moderatörü ünlü radyo programcısı Geveze olacak. Geveze'nin sunduğu "Tamam mı, Devam mı?" yarışması ile öğrencilere sürpriz hediyeler dağıtılacak.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Siemens Kartal Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title