Haberler

Üniversiteli İrem'in Öldüğü Kaza, Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

Mart ayında Burdur'da meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki İrem Su Akkaya yaşamını yitirmişti. Üniversiteli genç kızın yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri günler sonra ortaya çıktı.

Burdur'da, mart ayında üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19) yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İstiklal Yerleşkesi kavşağında, 13 Mart günü sabah saatlerinde Süleyman Emre Kılınç yönetimindeki 42 DIP 19 plakalı otomobille Emre Esmer yönetimindeki 03 RF 575 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Süleyman Emre Kılınç ile yanındaki İrem Su Akkaya ve Beyza Din (19) ve diğer otomobilin sürücüsü Emre Esmer yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Burdur Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Isparta'daki özel hastaneye sevk edilen MAKÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi İrem Su Akkaya, bir gün sonra yaşamını yitirdi.

OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Tedavisinin ardından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Emre Esmer'in, 1,92 promil alkollü olduğu belirlendi. Kırmızı ışık ihlali yaptığı da öne sürülen Esmer, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olmak' suçundan tutuklandı.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobillerin İstiklal Yerleşkesi'nden çıkıştaki ışıklı kavşakta çarpıştığı, kazayı görenlerin ilk müdahalesini yaptığı, ardından da yaralıların ambulanslarla hastaneye götürüldüğü yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İrem Su Haberler

500

Yorumlar (39)

Hurriyet:

Yahu birşey soylicem ama ölünün arkasından konuşuyor diyecekler ..pufff sabah 7 ve kız bir erkekle . Geceyi tahmin etmek zor değil..ne ekersen onu biçersin ...

6
62
yanıtYanıtla
Ercan:

Akil hastanesine bir ugra

yanıt12
yanıt2
Yaşar:

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kütüphanesi sabaha kadar açık ve öğrenciler ders çalışıyor. Nasıl böyle yorumlar yazılabiliyor ne olduğunu kesin olarak bilmeden?Gencecik bir insan var adam yerine koyup da hayatını kaybettiği için sana cevap veremeyecek durumda olan Elbette iftiranın da ağır bir cezası var.

yanıt0
yanıt0
Burak Karadağ:

Bilip bilmeden konuşmayın çocuklar okulun kütüphanesinden çıkıyor sabahlamışlar evlerine gidiyorlar ne kötü niyetli insanlarsınız.

yanıt0
yanıt0
Turha:

Senin hic universite hayatin olmadigi belli. Ilk sene yurtlara giremeyenler bile var , ev tutuyorsun , ve odalari paylasiyorsunuz, belki oda evdeki arkadaslaridir , hepsi derse gidiyor, kafalar kiyak olsa sabah sabah yollar da ne isleri var. 13 Mart ta Carsamba gunu ve universite ye gitmis olmasinlar? Ya iciniz fesat, arkasindan konusulmazsa niye bu yorumu yaziyorsun? Giybet yapma.

yanıt1
yanıt0
Özgür:

Yazıklar olsun bu nasıl bir zihniyet.Ilk defa bir yoruma cevap yazıyorum.Ölüm herkesin her an başına gelecek bir şey sona göre yargılayamazsın sen kimsin

yanıt1
yanıt0
turuncu bey:

güzel kardeşim kızın ne yapıp ettiği kendisini ve ailesini ilgilendirir sırf bu yüzden ölmeğimi hakketi bu kız . biraz empati kur ve öyle yaz vicdan sahibi ol azıcık

yanıt1
yanıt0
SELDA AVCI:

Ben ne diyim sana ya, acıya bile saygınız yok, iftira atma peşindesin. Senin bu yazdığını anası babası okuyor, içleri yanayana. Vizeleri vardı haftaya çocukların, sabaha kadar MAKÜ''nün kütüphanesinde ders çalıştılar. Kamera kaydı hepsi var. Sen tahmin etmeye devam et. Sakın benim evladımın arkasından bir de böyle kendi pis zihinlerinizin ürünlerini ortaya çıkarmayın. Haberin var mı, o vizeler yüzünden yanıma gelecekti, biletini yaktı ders çalışmak için. Bir kız bir erkek de değiller.

yanıt0
yanıt0
SELDA AVCI:

Bu gerizekalı yorumu kaldırın, iyice bizi çileden çıkarmayın, zaten yüreğimiz yangın yeri. Zaten beynimiz yanıyor. Bir de böyle üniversite, kütüphane, vize ne demek bilmeyen cahillerin iftirası ile ablamların yüreğini yakmayın. Allah belanızı versin. Ne ekti benim çocuğum. Bizim hepimizin haberi var, sabaha kadar kütüphanede çalışacaklarından, resim attılar, okul kamerası var. Sen hala iftira et benim bembeyaz çocuğuma.

yanıt0
yanıt0
SELDA AVCI:

Bir de benim evladıma ölü falan deme, beynimi yakma. İyice delirtmeyin acısı olan insanları. Sen tek evladını, yıllarca üzerine titreyerek büyütüp, sessiz sakin şehir diye Burdur''a yolladığımızı biliyor musun? O çocukla sabah akşam hepimizin konuştuğunu. O çocuğun ana babasına haber verip vermediğini. Kendi terbiyen gibi sanma insanları.

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title