Haberler

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinin Başrol Oyuncusu Felicity Huffman, Rüşvet Vermekten Tutuklandı

Güncelleme:

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin başrol oyuncusu Felicity Huffman, kızının üniversiteye girebilmesi için okul görevlilerine rüşvet verdiği gerekçesiyle tutuklandı.

Umutsuz Ev Kadınları dizisiyle ünlenen Felicity Huffman'ın, kızının üniversiteye girebilmesi için okul görevlilerine rüşvet verdiği ortaya çıktı.

Güzel oyuncu rüşvet verdiği gerekçesiyle tutuklandı. Huffman gibi pek çok ünlü ismin bu suçu işlediği ortaya çıktı.

MİLYONLARCA DOLAR RÜŞVET VERMEKLE SUÇLANDILAR

Aralarında Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisi oyuncusu Felicity Huffman ile Shameles dizisi başrol oyuncusu eşi William H. Macy ve Full House dizisi yıldızı Lori Loughlin'in de bulunduğu 50 kişi, çocuklarının, ABD'nin seçkin üniversitelerine kabul edilmeleri için bir danışmanlık firmasına milyonlarca dolar rüşvet vermekle suçlandı.

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinin Başrol Oyuncusu Felicity Huffman, Rüşvet Vermekten Tutuklandı

KIZIYLA OKULUN KAMPÜSÜNDE POZ VERMİŞTİ

Felicity Huffman ve William H. Macy, Aralık 2017'de el ele kızlarının kampüsüne giderek fotoğraf çektirmiş, sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafın altına da "17 yaşındaki kızımızla üniversitelere gitmek bizi nostaljik bir havaya sokuyor" yazmıştı.

RÜŞVET ALAN GÖREVLİ İŞBİRLİĞİ YAPTI

Bu paylaşımdan sonra ünlü çiftin kızlarını okula kabul ettirebilmek için Sofia'nın sınav puanını illegal olarak yükselttirme amacıyla rüşvet ödedikleri ortaya çıktı. Rüşvet verdikleri okul danışmanı Rick Singer, rüşvet almaktan suçlu bulunduktan sonra yetkililerle işbirliği yaptı ve mahkeme raporlarına göre aralarında Huffman'ın da olduğu pek çok kişi hakkında delil toplanmasına yardımcı oldu.

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinin Başrol Oyuncusu Felicity Huffman, Rüşvet Vermekten Tutuklandı

OYUNCU TUTUKLANDI

Huffman, 18 yaşındaki kızı Sofia'nın okula kabul edilmesi için sınav puanını yükseltme karşılığında 15 bin dolar rüşvet verdiği gerekçesiyle salı sabahı tutuklanırken, ünlü oyuncunun Los Angeles mahkemesine çıkarılacağı belirtildi.

William H. Macy, tutuklanma haberinden saatler sonra eşinin tutulduğu Edward B Roybal Federal Binası'na giderken görüntülendi. Macy'nin endişeli hali dikkatlerden kaçmadı.

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinin Başrol Oyuncusu Felicity Huffman, Rüşvet Vermekten Tutuklandı

50 KİŞİ 25 MİLYON DOLAR ÖDEME YAPTI

Boston eyaletindeki federal mahkeme kayıtlarına göre, 2011-2019 döneminde aralarında Hollywood yıldızları ve ünlü iş insanlarının da olduğu 50 kişi, çocuklarının Yale, Georgetown, Stanford ve Güney California Üniversitesi gibi okullara kabul edilmesi için danışmanlık firmasına toplam 25 milyon dolar ödeme yaptı.

SAHTE PROFİLLERLE ÇOCUKLARI SPORCU KADROSUNA SOKTULAR

Ailelerin ödemeleriyle okul koçlarına rüşvet veren danışmanlık şirketi, aslında sporcu olmayan öğrencilere sahte profiller hazırlayarak onların okullara sporcu kadrosundan girmelerini sağladı. Yetkililer, danışmanlık şirketinin üniversiteye giriş sınavını yapan yöneticilere de rüşvet vererek, öğrencilerin yerine başka kişileri soktu.

Mahkeme kayıtlarında, okullara kabul alan öğrencilerin birçoğunun durumdan haberi olmadığı, rüşvetleri ailelerin verdiği belirtildi.

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinin Başrol Oyuncusu Felicity Huffman, Rüşvet Vermekten Tutuklandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Felicity Huffman Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

BİZİM ÜLKEMİZDE RÜŞVET VERENLERİ ALANLARI TUTUKLASALAR YOLLAR CADDELER BAYA Bİ BOŞALIR BİRAZ RAHAT ARABA KULLANIRIZ YADA YÜRÜRÜZ. AMA YAPAMAZLAR ÇÜNKÜ ÜLKEDE POLİTİKACIDA KALMAZ.

9
1
yanıtYanıtla
Jabbo:

Türkiye sandım bi an rüşvet fln

8
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin:

Kadın degilde Adam cok tatlı ne somurur ama

2
0
yanıtYanıtla
Muhtar:

Rezil herif defol

yanıt0
yanıt0
Adı üstünde:

Umutsuz ev kadını, bunlardan umut yok bitmişler.

1
1
yanıtYanıtla
Belliydi:

Evde de çocuğa yemek yesin diye çikolata verir rüşvet olarak.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title