Haberler

Ümraniye'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

TEM Otoyolu Ümraniye Dudullu Kavşağı'nda yan yatan TIR'ın sürücüsü ve yakınındaki 1 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu Ümraniye Dudullu Kavşağı'nda yan yatan TIR'ın sürücüsü ve yakınındaki 1 kişi yaralandı.

TEM Otoyolu İstanbul yönünde seyreden Hüseyin Mutlu'nun kullandığı 34 FA 2878 plakalı TIR, Dudullu köprülü kavşağında ara ara yağan karla karışık yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada sürücü Hüseyin Mutlu ile yanındaki kardeşi Ali Mutlu yaralandı. Kaza sonucu aracın dorsesinde bulunan sebze ve meyve kasaları etrafa saçılarak Dudullu Kavşağını Çamlıca gişeler geliş yönünde ve İstanbul yönüne bağlantı noktasında trafiğe kapadı.

Haben verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından yaralanan sürücü ile hafif yaralanan kardeşine itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı ilk yardımın ardından, Yaralılar ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yapan TIR İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait vinç ile kaldırılıp, yola saçılan sebze ve meyveler temizlendikten sonra Dudullu Kavşağı tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Mutlu Ali Mutlu Ümraniye Dudullu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title