Haberler

Ummanlı İş Adamlarından Bursa'ya Yatırım Sinyali

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Umman iş dünyası temsilcilerini ağırladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Umman iş dünyası temsilcilerini ağırladı. Ummanlı yatırımcılar, Bursa'nın gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Umman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nasar Ahammed Selim Al Marhoon ve beraberindeki iş adamlarını ağırladı. İnşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ummanlı firmaların yer aldığı ziyarette konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Türkiye'nin 2. büyük ihracatçı şehri olan Bursa'nın başta otomotiv, makine, tekstil, kimya ve gıda olmak üzere birçok sektörde önemli bir güce sahip olduğunu söyledi.

Duran, Rising City Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat Fuarı'nın Bursa ekonomisinin büyümesine ivme kazandırdığını kaydetti. Nisan ayında düzenlenen fuarları 30 ülkeden çok sayıda yatırımcının ziyaret ettiğini hatırlatan Duran, "Özellikle Ortadoğu coğrafyasından Bursa'mıza büyük bir ilgi var. Ummanlı yatırımcılarımızı da bu fuarlarımızda görmek istiyoruz" dedi. İlker Duran, Umman ile Bursa arasındaki ticaret hacminin her geçen gün arttığını belirterek, yaklaşık 130 Bursalı firmanın Umman'la ticaret yaptığını da sözlerine ekledi.

Umman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nasar Ahammed Selim Al Marhoon, "Bursa'nın ekonomik ve kültürel zenginliklerini bizzat görme imkanı yakaladık. Umman iş dünyası temsilcilerimiz ile Bursalı firmalarımız arasında kurulacak işbirlikleri Bursa-Umman arasındaki ticaret hacmine güç katacak" diye konuştu.

Ummanlı yatırımcılardan Selim Abdullah Al Kaaf ise, Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı ile 14. Bursa İnşaat Fuarı'na önümüzdeki sene bir heyet olarak katılmayı istediklerini belirterek, "Bursa'nın her alandaki zenginliğini yakından görme imkanı bulduk. Bursa'da düzenlenen fuarlar iki ülke arasındaki ticari ilişkilere güç katacaktır. 2018 yılında da düzenlenecek fuara katılmayı istiyoruz. Önümüzdeki sene tekrar Bursa'ya geleceğiz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İlker Duran Selim Al Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title