Haberler

Ülkemizin Haklı Mücadelesini Anlatabilmek Lazım"

Polis Başmüffettişi Ahmet Sula, "Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi en önemli sorunlarımızdan biri birlik, beraberlik. Etrafımızda olup biteni herkese tüm çıplaklığıyla gösterip ülkemizin haklı mücadelesini anlatabilmek lazım." dedi.

Polis Başmüffettişi Ahmet Sula, "Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi en önemli sorunlarımızdan biri birlik, beraberlik. Etrafımızda olup biteni herkese tüm çıplaklığıyla gösterip ülkemizin haklı mücadelesini anlatabilmek lazım." dedi.

Sula, Muğla'nın Fethiye ilçesinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından düzenlenen "Ahmet Sula ile Etkili İletişim" konferansına katıldı. Devlet Su İşleri konferans salonunda düzenlenen etkinlikte acente temsilcileri ile emniyet mensupları bir araya geldi.

Etkinliğin ardından gazetecilere açıklama yapan Sula, turizmcilerin ekonomi ve ülke tanıtımı açısından çok değerli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ekonomisinin daha da canlanması ve ülkenin daha güçlü olması gerektiğini belirten Sula, "Bunun temelinde bir şuur olmalı. Hep birlikte 'niye' sorusunun cevabını aradık. Katılımcılarla iletişim kurarak bunu cevabını bulduk. Yaptığımız işe bir anlam kazandırabilmeyi hedefliyoruz. Geri bildirimler çok olumluydu. Ben onlara onlar bana dokundu." diye konuştu.

Her insanın, hayatın en değerli varlığı olduğunu, bunu hissettirme derdinde olduğunu vurgulayan Sula, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi en önemli sorunlarımızdan biri birlik, beraberlik. Etrafımızda olup biteni herkese tüm çıplaklığıyla gösterip ülkemizin haklı mücadelesini anlatabilmek lazım. Sanat ve özel hayatım şuur üzerine kurulu. Bu mücadelenin haklılığını daha güçlü bir şekilde anlatabilmek için dokunabildiğim kadar fazla kalbe dokunmak istiyorum. Yaptığı iş ne olursa olsun. İnşallah bu gibi etkinliklerle 100 binlerin üzerine çıkacağız."

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kalay ise TÜRSAB Akademi'de uzun soluklu eğitimlerin yanı sıra teknik eğitimler, seminerler ve söyleşi tadında kısa eğitimler gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Turizmcilerin, ağırladıkları misafirlerle kurdukları iletişimin sağlıklı olması gerektiğine dikkati çeken Kalay, "Böylece verdiğimiz hizmetin oluşturacağı memnuniyet de o denli yüksek olacaktır. Dolayısıyla iletişimi doğru kullanabilmek bizleri başarıya götürecek önemli bir anahtar rolündedir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Ahmet Sula Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title