Haberler

Uleb Avrupa Kupası... Beşiktaş Cola Turka: 91 - Bg Goettingen: 86

Uleb Avrupa Kupası... Beşiktaş Cola Turka: 91 - Bg Goettingen: 86

ULEB AVRUPA KUPASI... BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 91 - BG GOETTİNGEN: 86

ULEB Avrupa Kupası B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş Cola Turka, sahasında konuk ettiği BG Goettingen'i uzatma sonunda 91-86'lık skorla mağlup etti.

Mücadelenin ilk bölümünde konuk ekip özellikle pota altında etkili oldu. Beşiktaş Cola Turka maçın ilk sayılarını Bekir Yarangüme ile bulurken, Cevher Özer'in de üç sayı isabetiyle skor 6-2'ye geldi. Antoine Jordan ve Trenton Meachan'ın basketleriyle bu bölümde skor üreten Goettingen, 5.dakikada 8-10 ile öne geçti. Bekir'in hücumdaki bitiriciliği ve Mire Chatman'ın da asistleriyle hücumları iyi kontrol eden temsilcimiz, 3 dakika içerisinde yakaladığı 10-5'lik seriyle durumu 18-15 yaptı. Son bölümde tempoyu iyi kontrol eden Beşiktaş Cola Turka, ilk periyotu da 24-18 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk sayılarını Siyah Beyazlılar, Mustafa Bergansa ile pota altından bulurken, konuk ekip ise Jason Boone ile skor üretti. Temponun düştüğü bu bölümde penetrelerle etkili olan Goettingen, Mike Scott'ın üç sayı isabetiyle farkı 3 sayıya indirdi (29-26). Hücumda skor bulmakta zorlandığımız bu dakikalarda Michael Meeks'in ekstra sayılarıyla Alman temsilcisi durumu 30-34'e getirdi. Savunmasını sertleştiren ve İsmail Çevik ile Cevher Özer'i hücumda iyi kullanan Beşiktaş Cola Turka, devre sonunda soyunma odasına 44-39 üstünlükle girdi.

İlk dakikası karşılıklı boş hücumlarla başlayan mücadelede Mire Chatman'ın turnike basketine Mike Scott, üç sayı isabetiyle karşılık verdi. Cevher Özer'in ikili sıkıştırma sonrasında Mustafa Abi, üç sayılık basketiyle skoru 49-42'ye taşıdı. Etkili savunmasıyla rakibini durduran Beşiktaş Cola Turka, Mustafa ile Chatman'ın sayılarıyla farkı 11 sayıya çıkarttı (55-44). Son bölümde Chatman ile skor üreten Siyah Beyazlılar, periyotu 60-51 önde tamamladı.

Mücadelenin final periyotuna iyi başlayan konuk ekip, özellikle hücumlarda Mike Scott ile etkili oldu. 33.dakikada skoru 64-60 ile farkı 4 sayıya kadar indiren Alman temsilcisi, Scott'ın gayretiyle durumu eşitledi (66-66). Jason Boone'un serbest atış çizgisinden bulduğu tek isabetle geri düşen Beşiktaş Cola Turka, Mire Chatman ile son bölümlerde etkili oldu. Normal süre, 79-79 eşitlikle sona erdi.

Uzatma dakikalarında Mire Chatman ile skor üreten Siyah Beyazlılar, Cevher Özer'in de pota altı basketiyle durumu 85-79'a getirdi. Adam Waleskowski ile uzatma bölümündeki ilk sayılarını bulan rakibi karşısında Beşiktaş Cola Turka, karşılaşmadan 91-86 galibiyetle ayrıldı.

SALON: Beşiktaş Cola Turka Arena

HAKEMLER: Sprios Gkontas - Sergiy Chebyshev - Oskars Lucis

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (91): İsmail Çevik 9 (3 ribaund- 2 asist), Bekir Yarangüme 20 (4 ribaund), Mustafa Abi 8 (5 ribaund- 6 asist), Murat Tutlu 3, Mustafa Bergansa 2, Mire Chatman 22 (7 ribaund- 9 asist), Cevher Özer 27 (6 ribaund), Andrew Ogilvy (1 ribaund).

BG GOETTINGEN (86): Mike Scott 14 (8 ribaund- 5 asist), Robert Kulawick 10, Trenton Meacham 7 (2 ribaund- 11 asist), Adam Waleskowski 6 (10 ribaund), Louis Dale 5 (3 ribaund- 1 asist), Christoph Tetzner, Michael Meeks 17 (1 ribaund), Jason Boone 6 (4 ribaund), Jermain Raffington 15 (4 ribaund), Cornelius Adler

1. PERİYOT: 24-18

2. PERİYOT: 20-21

3. PERİYOT: 16-12

4. PERİYOT: 19-28

UZATMA: 12- 7

İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title