Haberler

Çöp evde yaşıyorlardı! Yetişkinlerden şiddet gören beş çocuk polisi arayarak yardım istedi

Güncelleme:

Ukrayna'da polisi arayan beş çocuk, çöp dolu evden kurtarılmak istediğini söyledi. Devlet himayesine alınan çocukların babasının, annelerinden ayrıldıktan sonra başka bir kadınla evlendiği ve aynı evde birkaç akrabayla birlikte yaşadıkları öğrenilirken, evdeki tüm yetişkinlerin çocuklara şiddet uyguladığı belirtildi.

Dnipro şehrindeki Mostovaya caddesi üzerinde bir evde yaşayan 5 çocuk, polisi arayarak evlerinden kurtulmak istediklerini söyledi. Adrese giden polis önce evin bahçesindeki çöp birikintileri, daha sonra evin içerisinde çöp yığınları ile karşılaştı.

Olay yerine ambulans çağrılırken, evde bulunan 7, 9, 11, 13 ve 14 yaşlarındaki çocuklar hastaneye götürülerek muayene edildi.

Ukrayna'da çöp yığınıyla dolu evden kurtulmaya çalışan çocuklar polisi aradı

TÜM YETİŞKİNLER ŞİDDET UYGULUYORMUŞ

Çocuklar anneleri ile babalarının ayrıldıklarını, babalarının daha sonra başka bir kadınla evlendiğini ve aynı evde amcaları ve yengelerinin de yaşadığını söyledi. Çocukların evde yaşayan tüm büyüklerin kendilerine şiddet uyguladığını anlatması üzerine polis, baba, üvey anne, amca ve yengeyi gözaltına aldı.

Ukrayna'da çöp yığınıyla dolu evden kurtulmaya çalışan çocuklar polisi aradı

KAPIYI ÜSTLERİNE KİLİTLEYİP GEZMEYE GİDİYORLARMIŞ

Söz konusu kişilerin çocukları evde bırakıp gezme gittiği ve kapıyı çocukların üzerine kilitlediği anlaşıldı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 5 çocuğun devlet himayesi altında tutulacağı ve çocuklara şiddet uygulayan aile büyükleri ile ilgili işlemlerin devam ettiğini duyuruldu.

Ukrayna'da çöp yığınıyla dolu evden kurtulmaya çalışan çocuklar polisi aradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Ukrayna Haberler

500

Yorumlar (5)

Yardimeli:

Simdiye kadar cok aci cektiniz insaAllah bundan sonra hersey düzelir . size kalkan eller kirilsin . sizin bu evin icinde kendileride hatda nasil yasadiniz bir mesi gibi inanamiyorum insaAllah sagliginiz yerindedir yavrularim

15
2
yanıtYanıtla
!!!:

bende üzüldüm

yanıt0
yanıt0
!!!:

çocukların davranışını da takdir ediyorum

yanıt0
yanıt0
klm:

midem kalkti yemin ediyorum nasil bisey ya

5
0
yanıtYanıtla
isim:

yetişkinlerin davranışı hoşuma gitmedi ama çocuklar da haklarını aramış ama çöp evden kurtulana kadar çok acı yaşamışlardır :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title