Haberler

Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizi kadrosu ve Üç Kuruş dizisi oyuncuları kim?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Çukur'un ekranlara veda edeceği haberinin gelmesinin ardından yerine getirilmesi planlanan Üç Kuruş adlı dizi için hazırlıklara başlandığı belirtildi. Başrollerini Taner Ölmezi, Ozan Dolunay, Murat Yıldırım, Leyla Tanlar, Sinem Ünsal'ın olacağı iddia ediliyor. Peki, Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizi kadrosu ve Üç Kuruş dizisi oyuncuları kim? Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor?

TV 100'den Birsen Altuntaş, dizi kulislerindeki bomba gelişmeyi paylaştı. Buna göre Show TV ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un kısa süre sonra final yapacağı biliniyordu. Dizinin final yapması nedeniyle üzülen Çukur hayranlarına iyi haber geldi.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dizinin senaryo ve oyuncu kadrosu için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği öğrenilirken, başrol için ismi geçen Taner Ölmez'den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Buna rağmen, Ölmez'in hayranları şimdiden yeni dizinin heyecanına girdi. Genç oyuncu son olarak Mucize Doktor dizisiyle ekranlara gelmiş ve Ali Vefa karakteriyle gönülleri kazanmıştı.

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ay Yapım'ın İçerde dizisi ile başlayan suç ve şehrin arka sokakları temalı dizileri Çukur ile devam etmiş ve her iki dizi de izleyici tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı. Çukur'un final yapmasının hemen ardından Ay Yapım yeni projesi Üç Kuruş'a ilişkin detay paylaştı.

Üç Kuruş dizisinin ne zaman başlayacağına dair bir bilgi bulunmuyor ancak, merakla beklenen dizinin televizyonlarda yeni sezonun başladığı Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ay Yapım tarafından Çukur'un yerine Üç Kuruş adlı bir dizi hazırlandığı ve dizinin başrollerinde 3 erkek oyuncunun yer alacağı öğrenildi. Dizinin başrolü için görüşülen erkek oyunculardan birinin ise Medcezir ve Mucize Doktor dizilerindeki oyunculuğuyla akıllara kazınan Taner Ölmez olduğu kaydedildi. Üç Kuruş Dizisi için adı geçen oyuncular kimler:

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Taner Ölmez'le görüşülen diziyle Uraz Kaygılaroğlu'nun el sıkıştığı ortaya çıktı. Son olarak Sefirin Kızı'nda rol alan Kaygılaroğlu bu yaz boyu Erşan Kuneri dizisinde de kamera karşısına geçecek.

Üç Kuruş Dizisi için adı geçen oyuncular kimler:

  • Taner Ölmez
  • Ozan Dolunay
  • Murat Yıldırım
  • Leyla Tanlar
  • Sinem Ünsal
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çukur Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title