Haberler

Twitter kullanıcısı "Büyük ikramiye bana çıktı" dedi, gerçeği dikkatli takipçileri ortaya çıkardı

Güncelleme:

Twitter'da "Supermet" isimli bir kullanıcı, büyük ikramiyenin kendisine çıktığını iddia etti. Bilet ile bir fotoğrafını paylaşan fenomen, takipçilerinden IBAN numarası istedi ve 500 TL para göndereceğini belirtti. Ancak sosyal medya fenomeninin dikkatli takipçileri, biletin sahte olduğunu ve seri numarası ile şanslı rakamların uyuşmadığını söyledi.

Supermet isimli bir Twitter kullanıcısı, 2021'in ilk saatlerinde yılbaşı çekilişinin kendisine çıktığını iddia etti. Bilet ile bir fotoğraf paylaşan sosyal medya fenomeni "Artık bir milyonerim" ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİLERİNDEN IBAN NUMARASI İSTEDİ

Paylaşımlarına gece boyunca devam eden Supermet, takipçilerinden IBAN numarası istedi ve herkese 500 TL göndereceğini belirtti. Fenomen paylaşımında, "Saat 2 ye kadar IBAN atan herkese 500 TL atacağım. Güzel bir hanımefendiyi de ilk uçakla Amerika'ya götüreceğim. herkese iyi geceler" ifadelerini kullandı.

Twitter kullanıcısı 'Büyük ikramiye bana çıktı' dedi, gerçeği dikkatli takipçileri ortaya çıkardı

Supermet'in bu paylaşımının ardından yüzlerce vatandaş IBAN numaralarını söz konusu paylaşımın altına ekleyerek kendilerine para göndermesini talep etti.

Twitter kullanıcısı 'Büyük ikramiye bana çıktı' dedi, gerçeği dikkatli takipçileri ortaya çıkardı

KAZANDIĞI PARA İLE YAT ALACAĞINI SÖYLEDİ

Supermet daha sonra ise kazandığı para ile bir yat satın alacağını söyledi. "1 hafta içinde en yakın arkadaşlarım ve güzel kadınlarla beraber aldığım yatla, herkesin pasaportunu çıkartarak yurt dışına çıkacağım. 5 senede yemeyi planlıyorum o parayı. Yeni hayatımın ilk günü, sevinçten öldürmezsem kendimi mükemmel bir hayat beni bekliyor" diyen fenomen daha sonra bir yatın kaç TL olduğunu sordu.

Twitter kullanıcısı 'Büyük ikramiye bana çıktı' dedi, gerçeği dikkatli takipçileri ortaya çıkardı

BİLET SAHTE ÇIKTI

Öte yandan bazı dikkatli vatandaşlar biletin sahte olduğunu savundu. Büyük ikramiye çıkan çeyrek biletin kendisine ati olduğunu belirten fenomene cevap veren vatandaşlar, biletin seri numarası ile şanslı rakamların uyuşmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Haberler

500

Yorumlar (4)

Tarkan:

Bence unutun artık bu adam milletin şansına dahi el koyar sürekli devrediyor.

6
1
yanıtYanıtla
uğur:

inanilicak gibi değil memleket enayi dolmuş bu kadar saf yoktu ne oldu nerden ciktilar her seye inaniyorlar....

6
1
yanıtYanıtla
YALANDOLAN:

MEMLEKETIN VATANDAŞI BILE ŞIZOFRENE BAGLAMIŞ HAYAL DUNYASINDA YAŞIYOR BU ARKADAŞDA KENDINI BİRAZ ONEMLI HISSETMEK ISTEMIŞ GALİBA ZİRA SOSYAL MEDYA ŞAKLABAN DOLU SHOP DA YAPMIŞ OLABİLİRLER YAZIK DIYORUM SADECE KENDINI AVUTMUŞ İŞTE PARA CIKAN INSAN KENDINI O ŞEKILDE AÇIK ETMEZ GERÇI ÇIKAN VARMI BILMIYORUM AMA :)

0
0
yanıtYanıtla
Covid 21 mutasyonlusundan:

Bu şarlatan, 25 milyon bana çıktı, şimdi gidiyorum yarısını tüpçü Demirön e, yarısını da varlık fonuna vereceğim , halk namına yesinler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title