Haberler

TVNET canlı yayınında moderatörün yaslandığı masa kırıldı, konuklar ve izleyiciler şaşkına döndü

Güncelleme:

TVNET canlı yayınında moderatör Duygu Öztürk'ün yaslandığı masanın devrilmesi sonucu hem stüdyodaki konuklar hem de ekran başındaki izleyiciler büyük şaşkınlık yaşadı. Talihsiz kaza sonucu neye uğradığını şaşıran Öztürk, reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

TVNET'te moderatörlüğünü Duygu Öztürk'ün üstlendiği Gün Ortası programında, endişe veren bir kaza yaşandı. Konuklarıyla birlikte Türkiye gündemi ve medya üzerine konuşan Öztürk'ün o sırada önünde bulunan ve yaslanmakta olduğu masa ters döndü.

DONUP KALDILAR

Masanın üzerindeki içeceklerle birlikte devrilmesi stüdyoda korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Hem ekran başındakiler hem de stüdyodaki konuklar büyük şaşkınlık yaşadı. Kısa sürede toparlanan Öztürk, rejiye seslenerek "Hemen bir araya gidelim" dedi. Konuklar ise kazayı şans eseri yara almadan atlatan moderatöre geçmiş olsun dileklerini iletti.

TVNET canlı yayınında moderatörün yaslandığı masa kırıldı, konuklar ve izleyiciler şaşkına döndü

ESPRİLİ PAYLAŞIM

Öte yandan yaşadığı canlı yayın kazası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Duygu Öztürk, "Bu bez masaları devirmeden bir yayın yapmayı planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

500

Yorumlar (12)

Abdullah Suner:

kanal adresini atında bir masa yollayım sağlam

63
5
yanıtYanıtla
Fakır:

az kalsın avrat sakatlanacaktı Allah esirgedi

38
29
yanıtYanıtla
qqclicks :

yorum yazmasini bilmiyosan yazma

yanıt17
yanıt18
vildan turker:

çok ayıp çokkkk. bir KADIN/KATUN/HATUN a AVRAT denir mi? biz TÜRK kadınıyız kardeşim. AVRAT kelimesi ARAPÇA kökenlidir ve AVRET / AYIP anlamına gelen kelimeden türemiştir. azıcık özünüze dönün lütfen. ! çok ayıp çok. kadına AYIP demek ancak gerici zihniyete yakışır.

yanıt13
yanıt24
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

VİLDAN TURKER Hanımefendi Avrat ayıp demek değildir kusur zayıflık anlamındadır. Arapça kökenli olması değil, Türkler'in avrat kelimesine kadın, eş manasını yüklemesidir kusur olan. Mesela Vildan ismi de Arapça kökenli bir isim. Vildan ismi mana olarak yeni doğmuş çocuklar anlamını taşımaktadır.

yanıt7
yanıt4
Fakır:

gözünüzden element uydurmayın açın TDK ya bakın.... Avrat: kadın .... demektir yok şurdan türemiş burdan girmiş şuradan çıkmış mış bilmem neymiş.... biliyorsan konuş benim gibi... bilmiyorsan SUS....

yanıt9
yanıt2
Yusuf Kuzgun:

masa kiriliyor kadin sokda kel adam zevkle filim seyreder gibi cayini yudumluyor

30
11
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

kesin cin malidir kanal ucuza kacmis

38
2
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

tabi kirilir ha cin mali ha turk mali ikiside ayni kalitede onun icin hickimse turkmalini secmiyor

20
12
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Türk malı alınca on defa arızalanır tamirci gerekir, yabancı da cok dayanır ondan kendi malımızı kullanamıyoruz

yanıt4
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title