Haberler

Tuşba'da "3. Geleneksel Münazara Eşleşme Programı" Düzenlendi

Tuşba Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "3. Geleneksel Münazara Eşleşme Programı" düzenlendi.

Tuşba Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "3. Geleneksel Münazara Eşleşme Programı" düzenlendi.

İskele Öğretmenevi'nde gerçekleşen programda konuşan Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, düzenlenen münazaralarla öğrencilerin vakitlerini iyi değerlendirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Özgökçe, "Ulusal ve uluslararası sempozyumlarda, konferanslarda ya da kendisine söz hakkı verilen bir yerde kişinin vaktini en iyi şekilde değerlendirmesi alışkanlığını kazanması münazaralarla oluşuyor. Bizler bunu kazandırmanın mimarıyız." diye konuştu.

İlçe Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ise, münazaralar konusunda profesyonelleştiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Okullarda zaman zaman münazara maçları yapılması gerekiyor. Hayat da zaten bir münazaradan ibaret. Teknik şartnamede bu yıl çok daha profesyonel çalışmalarımız olacak. Çok önemsenen bir çalışma olduğu için okullarımıza da çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz."

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Suvat Parin de, "Münazara yarışmaları gençlerin konuşmasına imkan sağlaması açısından çok önemlidir. İlçedeki gençlerin ve oradaki sosyal hayatın kültürel sermayenin artırılması anlamına gelecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fevzi Özgökçe Tuşba Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title