Haberler

Türkücü Ferhat Tunç, hakkında çıkartılan yakalama kararına tepki gösterdi

Güncelleme:

Sosyal medya hesaplarında örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle hakkında dava açılan türkücü Ferhat Tunç, hakkında çıkartılan yakalama kararına Twitter hesabından tepki gösterdi.

İstanbul 37'nci Ağır Ceza Mahkemesi, sanatçı Ferhat Tunç hakkında yakalama kararı çıkarttı. Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar gerekçe gösterilerek, hakkında 'örgüt propagandası yaptığı' iddiasıyla dava açılan Tunç'un ifade vermeye gelmediği gerekçesiyle yakalama çıkartıldığı belirtildi.

YAKALAMA KARARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Hakkında verilen yakalama kararına Twitter hesabından tepki gösteren Ferhat Tunç, "Bu nasıl bir hukuktur, birileri açıklasın! Soruşturma aşamasının tamamlanması için ifademe başvurulması gerekmez mi? Savcılığa İfade vermediğim halde nasıl oluyor da bu soruşturma dosyası davaya dönüşüyor? Yetmedi, oturup bir de hakkımda yakalama kararı çıkartıyorlar!" dedi.

Türkücü Ferhat Tunç, hakkında çıkartılan yakalama kararına tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Ferhat Tunç Twitter Haberler

500

Yorumlar (60)

dersimli:

fero bir dersimli olarak sen den nefret ediyorum

128
80
yanıtYanıtla
İÇ SES:

AKILLI OLAYDIN. DEVLET HİÇBİR ŞEKİLDE SUÇSUZ KİMSEYE EL ATMAZ. DURUR DURUR EN SON NOKTA ATIŞI VURUR. . .

119
56
yanıtYanıtla
X:

Güldürdün..

yanıt6
yanıt7
Bi tarafı sıkışan hemen bu nasıl hukuk d:

Bi tarafı sıkışan hemen bu nasıl hukuk diye yaygarayı basıyo gitseydin kendini savunmaya neden gitmedin avukatın anlatmadımı sana savcı yakalama kararı çıkarıp dava açabilir diye dengo

110
46
yanıtYanıtla
katırcı:

kimse kusura bakmasın yapmayacaksın birader örgütle ilgili yayınlama savunma bu ülkede yaşıyorsan bazı kurallara uyacaksın yeter çok can verildi bu ülkede durması için bazı şeyleri engellemek şart bence yapılan doğru kısmen sadece ifadeye çağarılması lazımdı ama ifadeden sonra da farklı şeyler çıkmayacaktı gereken buydu olması gereken şey bu bence kimse zannetmesin ki partizanlık yapıyorum partiyle falan işimiz yok olması gereken sadece ülkenin menfaati önemli kimse bölücülük yapamaz. . . .

111
22
yanıtYanıtla
MURAT GENÇ:

hadi haddiii tut karakolun yolunu . . .

62
33
yanıtYanıtla
KAAN:

TÜKIYE CUMHURIYETI BU KIROLARA CENNET BUNLARI IRANA FALAN TESLIM EDICEKSINKI HEPSINI IPTE SALLANDIRSINLAR GÖRSÜNLER HUKUK NASIL OLUYORMUS.

39
20
yanıtYanıtla
Salih:

Çingeneler sen kimi kimin ülkesinden kovuyorsun

yanıt9
yanıt6
xx:

salih seninin ulken varmiydi yoksa bizmi duymadik bildigimiz tek sey ulke sahibi olabilmek icin hangi ecnebinin altina yatacaginizi sasirdiniz soyunuz irkinizda karisti ne oldugunuz belli degil

yanıt10
yanıt3
......:

O kadar masumsan ve bir o kadar da hukuktan şikayetçiysen, uzaktan efelenme. Paşalar gibi ülkene gel, efeler gibi ifadeni ver ve paşa paşa hukukunu ara Ferhat Tunç.

38
17
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title