Haberler

Türkiye'nin İstenmeyen Gelinleri

Güncelleme:

Ünlüler dünyasında Meltem Cumbul ne ilk, ne de son örnek! İşte istenmeyen ünlü gelinler.

Turizmci Alişan Özbaş'la evlenen Meltem Cumbul; kayınpederi Erol Özbaş tarafından istenmeyen gelin ilan edildi. Ünlüler dünyasında Cumbul ne ilk, ne de son örnek! İşte istenmeyen ünlü gelinler...

ECE ERKEN

İKİ YIL SÜRDÜ

Vepa Kozmetik'in veliahtı Tuncer Öztarhan ve sunucu Ece Erken, 2007 yılında evlenmişti. Damadın babası Vedat Öztarhan düğüne katılmayınca, ünlü sunucunun Öztarhan Ailesi tarafından istenmediği iddia edilmişti. Erken "İstenmeyen gelin değilim, kayınpederim hasta olduğu için düğünümüze gelemedi" demişti. Çift 2009'da resmen boşandı.

SEDA SAYAN

"ARKADAŞLIK TAMAM NİKAHA HAYIR"

Seda Sayan; kendisinden 15 yaş küçük türkücü Onur Şan ile evlenirken damadın amcası, ünlü türkücü Ömer Şan bu evliliğe karşı çıkmıştı. Ömer Şan tepkisini şöyle göstermişti: "Onur'un ismini büyüyünce onurlu bir adam olsun diye ben koydum. Bu evliliği tasvip etmiyorum. Arkadaş olarak onayladım ama 'Evlilik kesinlikle olmasın' dedim." Bu evlilik iki yıl sürmüş, çift 2010'da boşanmıştı.

HANDE ATAİZİ

İKİ SAAT EVLİ KALDI

Hande Ataizi, 4 Ağustos 2004'te avukat Fethi Pekin ile evlenmiş; bu evlilik iki saat sürmüştü. Sürpriz ayrılığın ardında, oğlu gibi avukat olan Ahmet Pekin'in olduğu sonradan anlaşılmıştı. Oğlunun, Hande Ataizi ile birlikteliğine sıcak bakmayan baba; evlilik sözleşmesi için diretince çiftin yolları ayrılmıştı.

TAYLAN KÜMELİ

YURT DIŞINDA NİKAH

Diyetisyen Taylan Kümeli ile ünlü aktör Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un evlilik haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Göksel Arsoy "Anne ve babası olarak bizim evlilik kararından haberimiz yok" demişti. Kümeli ve Arsoy yurt dışında evlendi.

YEŞİM SALKIM

DÜĞÜNE BASKIN

Şarkıcı Yeşim Salkım, 3'üncü evliliğini 2003'te kendisinden 3 yaş küçük turizmci Arben İçli ile yapmıştı. Fransa'da tanışan çift; Ulus 29'da nikah masasına oturmuştu. Ancak bu evliliğe karşı olan İçli'nin anne ve babası nikahı basmış; baba Hayri İçli damadın üzerine yürürken, anne Nursen Hanım, gelinin üzerine bir kadeh şarap dökmüştü.

ZEYNEP TOKUŞ

AİLEDEN VETO

Eski Türkiye güzellerinden Zeynep Tokuş; 3'üncü evliliğini üniversiteden arkadaşı olan Erdem Yılmaztürk'le yapmak istemişti. Ancak Yılmaztürk'ün babası Şakir Bey ve annesi Ümran Hanım; iki evliliğinden de birer çocuğu olan Tokuş'u gelin olarak istemedi. İkili buna rağmen 2011'in Ağustos ayında imzayı attı.

EBRU DESTAN

YAŞ FARKI BEŞ

Ebru Destan; İnanlar Şirketler Grubu'nun veliahtı Mete Okay İnan'la geçtiğimiz yıl evlendi. Oğullarının Destan'la evliliğini onaylamayan ailenin; Mete Okay'ı evlatlıktan çıkaracağı ve mirastan men edeceği iddia edilmişti. Ancak taraflar barıştı.

SEREN SERENGİL

GERİLİM YÜZÜNDEN BEBEĞİNİ KAYBETTİ

Seren Serengil ; üçüncü evliliğini 2006 yılında Roma'da Musa Aytun ile yapmıştı. Büyük bir aşkla evlendiği Aytun'un ailesi yüzünden bu evlilikte zor günler yaşadı. İddialara göre; Aytun'un ailesi, Serengil'i bir türlü gelinleri olarak benimseyemedi. Oğullarına sürekli baskı yapmaya başladı. Serengil ve eşi son bebeklerini de yitirince zaten gerilimli olan ilişkileri iyice çıkmaza girdi. Çift boşanmaya karar verdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Seren Serengil Meltem Cumbul Hande Ataizi Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title