Haberler

Türkiye ile Yunanistan arasındaki krize İsrail de dahil oldu! Yunanistan'dan yana tavır aldılar

Güncelleme:

İsrail, Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yeniden tırmanan krizde Atina'ya destek verdi. İsrail Dışişleri Bakanlığı, "İsrail'in Yunanistan'ın yanında olduğunu" söyledi

Doğu Akdeniz'de Ankara ile Atina arasında yaşanan krize ilişkin İsrail'den açıklama geldi. İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İsrail'in Yunanistan'ın yanında olduğu belirtildi.

Açıklamada "İsrail Yunanistan'a, deniz alanları ve münhasır ekonomik bölgesini sınırlandırma hakkı konusunda tam destek ve dayanışmasını ifade eder" denildi.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'nin sismik araştırma ve sondaj gemisi Oruç Reis için Akdeniz'de Navtex ilan etmesi Atina ile Ankara arasında gerilimi yeniden yükseltmişti. Yunanistan, dün Türkiye'nin Akdeniz'deki faaliyetleri nedeniyle Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Konseyi'nin acilen toplanmasını istemişti.

Yunanistan'ın acil toplantı talebine tepki gösteren Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunanistan her zamanki gibi haksız, hukuksuz, saldırgan politikalarına destek için Avrupa Birliği'ni toplantıya çağırmış. AB, Yunanistan'ın tüm Avrupa'yı Yunan tiyatrosuna çevirmesine izin vermemelidir" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Akdeniz Türkiye İsrail Haberler

500

Yorumlar (150)

siz:

siz hepiniz biz tek ulan...alayiniza yeteriz ..

38
10
yanıtYanıtla
Tırşık:

Ziyaaaa

yanıt3
yanıt2
ŞAŞKIN:

Ay çok şaşırdık cidden (!)

41
7
yanıtYanıtla
oguz:

kimse kusura bakmasın biz ne dostumuzu ne düşmanımızı biliyoruz israile coronada tibbi yardım etmiştik karşılıgı bu tuhaf bir milletiz

41
5
yanıtYanıtla
ali:

Aramızdaki ilk okul mezunları lüften yorum yapmasın. Gitsin Barbi Bebek Giydirmece oynasın onlar. Yok topunuz gelinmiş. Nasıl bir hayal dünyasındasınız be birader. Keşke öyle kolay olsa.

22
18
yanıtYanıtla
Mkh:

Kurtuluş Savaşıdada senin gibi zihniyetler olsaydı onuda kazanamazmışız onu anlamış olduk

yanıt6
yanıt11
GÖKTÜRK:

MKH tam tersi. . iyiki Türk subaylar vardı kurtuluş savaşında. . senin gibi cahil bi yobaz olsaydı şimdi içanadolunun belki yarısı bizimdi. .

yanıt5
yanıt5
ali:

MKH Kurtuluş Savaşı''nı Ali kardeş gibi düşünenler verdi. Senin gibi düşünüp İngilizlerle''de savaşsalardı kazandıklarını da kaybederlerdi.

yanıt1
yanıt1
zafer sancaklı:

israil eger yanimizda degilse rota dogrudur. allah kimseye israil in yaninda olmaya nasip etmesin insallah !!

31
5
yanıtYanıtla
ref:

Allah neden israilli insanlar yaratıyor madem öyle senin hatalı politikan israilin sorunu değil

yanıt1
yanıt3
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title