Haberler

Türkiye'deki Çermikli İş Adamları Buluştu

Güncelleme:

Çermik Kaymakamlığının başlatmış olduğu Çermikli İş Adamları Buluşuyor projesi kapsamında, Türkiye genelindeki Çermikli iş adamları kentte buluştu.

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Kaymakamlığı'nın başlatmış olduğu 'Çermikli iş adamları buluşuyor' projesi kapsamında Türkiye genelindeki Çermikli iş adamları kentte buluştu.

'Çermikli işadamları buluşuyor' projesi kapsamında İstanbul, Mersin, Ankara, Adana, Diyarbakır ve yurdun çeşitli yerlerinden gelen Çermikli iş adamları 2 gün boyunca Kaymakam Mimar Sinan Batmaz tarafından ilçenin tarihi ve turistik yerleri gezdirilerek ağırlandı. Çermik'te bir araya gelmekten ve ilçenin tarihi ve turistik mekanlarını gezip görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirten iş adamları Çermik Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İstanbul Çermikliler Derneği Başkanı iş adamı Ömer Gümüş, Çermikli iş adamları buluşuyor projesi çerçevesinde Kaymakam Batmaz tarafından Çermik'e davet edildiklerini belirterek, İstanbul Çermikliler Derneği olarak bu geziye katıldıklarını ve son derece memnun olduklarını söyledi.

Ankara Çermikliler Derneği Başkanı iş adamı Necdet Demirci ise, çok küçük yaşta Çermik'ten ayrıldığını, uzun yıllar sonra kente geldiğini kaydetti.

Çermikli iş adamları buluşuyor projesi kapsamında ilçeye yaklaşık 50 Çermikli iş adamının geldiğini belirten İlçe Kaymakamı Mimar Sinan Batmaz, bu projeden beklentilerinin gerçekleştiğini kaydederek, amaçlarının ilçenin güzelliklerini iş adamlarına tanıtmak olduğunu dile getirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mimar Sinan Batmaz İstanbul Türkiye Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title