Haberler

Türkel: "Şehitlerin Haklarını Asla Ödeyemeyiz"

Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, şehit ailelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevini ifa ederken 21 Kasım 1994 tarihinde görev esnasında içinde bulunduğu aracının başka bir araçla çarpışması sonucu şehit olan Polis Memuru Recep Çakmak'ın baba evini ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin'i şehidin annesi Nesime Çakmak ve babası Hasan Çakmak karşıladı.

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu hissettirmek istediklerini belirtti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, "Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız" Dedi. Başkan Şahin ise, "Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak feda ettiler ve şehit oldular. Çanakkale'de, Sarıkamış'ta ve birçok cephede dedelerimiz çok zor şartlar altında savaşıp, vatanımızı korumak ve bizlere yurt bırakmak için mücadelelerde bulundular" ifadelerini kullandı.

Ziyarete İlçe Jandarma Komutan vekili Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin de hazır bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Fuat Türkel Muzaffer Şahin Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
title