Haberler

Turkcell Akademi'den İTÜ Öğrencilerine Gsm Sertifikası

Turkcell Akademi'nin "Yedi Bölge Yedi Üniversite" Projesi Kapsamında Mayıs-haziran Aylarında, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle (İTÜ) İşbirliği İçinde Gerçekleştirdiği "Turkcell Akademi Gsm Gelişim Programı" Turkcell ve İTÜ Yetkililerinin Katılımıyla Gerçekleştirilen Sertifika Töreniyle Tamamlandı.

Turkcell Akademi'nin "Yedi Bölge Yedi Üniversite" projesi kapsamında Mayıs-Haziran aylarında, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle (İTÜ) işbirliği içinde gerçekleştirdiği "Turkcell Akademi GSM Gelişim Programı" Turkcell ve İTÜ yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen sertifika töreniyle tamamlandı.

İTÜ'de gerçekleştirilen ve hızla gelişen telekomünikasyon sektöründe nitelikli çalışan sayısının artmasına katkı sağlamanın hedeflendiği "GSM Gelişim Programı" kapsamında 11 Akademi eğitmeni hafta sonları İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik/Elektronik Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile buluşarak gençlere eğitim verdi.

3 Mayıs'ta hayata geçen ve sertifika töreniyle tamamlanan GSM Gelişim Programı'nı başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 12 öğrencinin sertifikalarını İTÜ rektörü Prof. Dr. H. Hakan Kuntman, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sema Oktuğ, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilge Günsel ve Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Feyzan Sayalı verdi.

Sertifika törenine katılan Turkcell Akademi Bölüm Başkanı Feyzan Sayalı, "Turkcell Akademi GSM Gelişim Programı, Turkcell'in sahip olduğu GSM bilgisini Turkcell'in ekosisteminde yer alan üniversitelerle paylaştığımız bir program. 7 Bölge 7 Üniversite projesi kapsamında uyguladığımız bu programla birlikte Kardelenler Gelişim Programı, Gençliğin Sesi gibi projelerle Turkcell'in kurumsal bilgi ve tecrübesinin toplumsal faydaya dönüştürülmesini ve gençlerin gelişimini hedefliyoruz" diye konuştu.

Törende bir konuşma yapan İTÜ Rektörü Prof. Dr. H.Hakan Kuntman ise, üniversite, sektör işbirliklerinin önemine değinerek, "Bu tür çalışmalar, sektör ve üniversitelerin gelişimi için önemli adımlardır. Profesyonel hayata başlarken, üniversitede alınan temel bilgilerle birlikte, iş hayatındaki deneyimlerin ve uygulamaların aktarılması gençler için çok değerlidir. ITÜ pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da liderlik göstermektedir" dedi.

"7 Bölgede 7 Üniversite" başlığı altında Akademi'nin önderliğinde yürütülen sosyal sorumluluk projesinin üçüncüsü olan program, Turkcell'deki uzmanlığın, bilginin ve deneyimin ekosisteme Akademi Eğitmenleri aracılığı ile yaydığı GSM konusunda verilen ilk gelişim programı. Turkcell Akademi'nin üniversiteler ile stratejik işbirlikleri kapsamında şekillenen bu gelişim programı ile üniversite öğrencilerinin üniversite sonrası kariyerlerinde bir temel oluşturacak mesleki bilgi ve beceriyi kazanmaları hedefleniyor.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title