Haberler

Türk Hava Kurumu'ndan Başkan Özkan'a Plaket

Türk Hava Kurumu, (THK) amaç paraşütüne verdiği desteklerinden dolayı Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'a plaket takdim edildi.

Simav Türk Hava Kurumu Simav Şube Başkanı Mehmet Aydın Uzun, desteklerinden dolayı Başkan Özkan'a teşekkür plaketi takdim etti. Uzun, " Simav'a yamaç paraşütü pistini kazandıran sporsever Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ı Türk Hava Kurumu'nun pilotları ile ziyaret ederek şükranlarımızı bildirdik ve kendisine bir plaket takdim ettik. Simav'da açılması planlanan Türk Hava Kurumu Üniversitesine bağlı bölümler ve yerleşkesi hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Başkan Özkan'dan destek sözü aldık. Simav'daki açtığımız yamaç paraşütü kursunun teorik derslerini Başarı Dersanesi'nde başlattık,Türk Hava Kurumu pilotlarımız, Hakan İyim, Murat Gültekin, Hasan Hüseyin Torun'un gerçekleştireceği ücretsiz yamaç paraşütü kursunda, 20 kursiyere ile 12 gün teorik ve pratik eğitim verilecek kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize sertifika vereceğiz ve yamaç paraşütü kulübü kuracağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, bir yıl önce başlayan yamaç paraşütü sporunun Simav'da yoğun ilgi gördüğünü ve bu etkinlikler için ne yapılması gerekiyorsa, Simav Belediyesi olarak destek verileceğini ifade etti. Özkan, " Bu yıl yapılan Simav panayırı etkinliklerinde yamaç paraşütü ile ben de bir uçuş gerçekleştirdim. Bu heyecanı ve zevki herkese tavsiye ediyorum" dedi.

Plaket töreni sonunda Başkan Özkan tarafından, Türk Hava Kurumu yetkililerine Simav zeybekleri biblosu hediye edildi.(MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aydın Uzun Süleyman Özkan Simav Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title