Haberler

Türk Eğitim Sen Kayseri Şubesi'nden Duyarlı Şoföre Plaket

Türki Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi’nde çalışan iki görme engelli memuru, kullandığı otobüsten inerek yolun karşısına geçiren duyarlı şoföre teşekkür plaketi verdi.

Türki Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi'nde çalışan iki görme engelli memuru, kullandığı otobüsten inerek yolun karşısına geçiren duyarlı şoföre teşekkür plaketi verdi. Öztürk, Talas Caddesinde trafiğin yoğun olduğunu hatırlattı ve vatandaşların mağdur olmaması için üst geçit yapılması gerektiğini söyledi.

Kayseri'de geçen günlerde meydana gelen olayda, Melikgazi Halk Eğitim Merkezi'nde çalışan görme engelli Mahir Saygı ve Nevin Saygı, otobüsten inerek iş yerine gitmek istedi. Trafiğin yoğun olmasından dolayı yolun kenarında bekleyen engelli çifti gören otobüs şoförü Ahmet Asım Baykara, otobüsü durdurarak çifti yolun karşısına geçirdi. Bunun üzerine harekete geçen Türk Eğitim Sen Kayseri Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, duyarlı hareketinden dolayı otobüs şoförü Ahmet Asım Baykara'ya teşekkür plaketi verdi.

Talas Caddesinde trafiğin çok yoğun olduğunu ve vatandaşların mağdur edilmemesi için üst geçidin yapılması gerektiğini söyleyen Öztürk, "Geçtiğimiz yıllarda küçük bir kasabayken birçok ilimizden daha fazla nüfusa sahip olan Talas'ta yoğun bir trafik akımı bulunmaktadır. Yine bu güzergah üzerine birçok resmi kurum taşındı. Milli eğitim, halk eğitim ve bir okulumuz bu cadde üzerinde bulunmaktadır. Burada çalışan görme engelli memur arkadaşımız her gün sabah mesaiye gelmekte ve akşam evlerine gitmekteler. Dolayısıyla işlerine gelebilmek için iki caddeyi birden geçmek zorundalar. Bu arkadaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini acilen talep ediyoruz. Burasının Halk Eğitim Merkezi olması dolayısıyla birçok arkadaşımız buraya gelmektedir. Aynı zamanda rehberlik araştırma merkezi olması dolayısıyla birçok engelli gençlerimiz gelmektedir. Dolayısıyla trafikte bir sıkıntı yaşamaktayız." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İhsan Öztürk Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title