Haberler

Türk definecilerin zor anları! Kazmayı vurduklarında topraktan çığlık sesleri yükseldi, üstleri kan oldu

Güncelleme:

Sosyal medyada paylaşılan bir video, büyük yankı uyandırdı. Söz konusu videoda define çıkarmak isteyen vatandaşların yaşadığı zor anlar yer alıyor. Toprağa müdahale ettiklerinde çığlık sesleriyle karşı karşıya kalan defineciler, ne olduğunu bilmedikleri bir cisim veya cisimlerin saldırısı sonucu ayaklarından yaralandı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta birbirinden ilginç ve esrarengiz videolar paylaşılmaya devam ediyor. TikTok'ta Türk definecilerin zor anlarının yer aldığı video ise en çok izlenenler arasına girdi.

"KANITLI" DİYEREK PAYLAŞTILAR

Türk defineciler, bir süredir üzerinde araştırma yaptıkları bölgeye giderek define çıkarmak için etüt çalışması yaptı. Daha sonra tespit ettikleri yeri kazmak için harekete geçen defineciler, hiç beklemedikleri bir olayla karşı karşıya kaldı.

TOPRAKTAN ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELDİ

Defineciler tam toprağa yöneldikleri sırada ürküten çığlık yükseldi. Topraktaki bilinmeyen cisim veya cisimler, definecileri yanlarına yaklaştırmadı.

ÜSTLERİ KAN OLDU

Topraktan gelen sesle neye uğradıklarını şaşıran defineciler, kaçışmaya başladı ancak yeteri kadar başarılı olamadılar. Kendilerine geldiklerinde üstlerine bakan defineciler, her yerlerinin kana bulandığını gördü.

Olayın ardından büyük korku yaşayan Türk defineciler, şimdilik aynı bölgeye yeniden gitmeme kararı aldı. Ancak videodaki ormanlık alanın nerede olduğu henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

ahmet arlı:

Yaşasın uydurukçuluk...

293
30
yanıtYanıtla
ferfer :

definede cin çarpması bayılma çığlık sesi sadece türklere oluyo ne hikmetse elin gavurlarıda definecilik yapıyo hiç öyle bişey olduğunu duymadım ne ayaksınız lan siz?kendi kendinizi korkutuyorsunuz ellaaaam

228
23
yanıtYanıtla
AyşeNur Çevik:

Ülkenin yarışı şizofreni oldu böyle giderse toplum infilak eder.

174
18
yanıtYanıtla
engin hazlipinar:

Cinlere inanmamak Kuran-ı Kerim e muhalefet olur. Bunun sonucuda dinden cikmaktir. Gulenler! Ya cok cesursunuz ya cok cahil.

121
60
yanıtYanıtla
Kerem Acar:

Kurguya punım 10/6. Kazmayı yere vurduktan sonra çıkan ses ve kaçış anı daha gerçekçi olsaydı 10/7 verebilirdim.

151
13
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

güzel kurgu. anadoluda prim yapar

109
35
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu tiktok denilen cinlinin casus programi ülkemizin az okuyan ama cok bilen halkinin artislik yetenegini ortaya cikardi.

126
18
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yahya"cigimiz yine döktürmüs vallaaa. Oglum, hadi birilerini herkesin aldattigi artik mes"ele degil de, bari sen kendini aldattirma yav. Gercekten üzülüyorum senin adina... TikTok denilen ucubeye böyle senaryolar hazirlayanlari da ekonominin baina gecirsinler o zaman, bak bakalim Dolar 40 kurusa düsmüyor mu?

120
24
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

15.40 sularında İstanbul da deprem oldu sanki. çalıştığım masa bir kaç saniye sallandı..

104
35
yanıtYanıtla
Deniz Arslan:

Buna inanacak bir mal bulurlar

85
42
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title