Haberler

Turhal'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Tokat’ın Turhal ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlama programı düzenlendi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde "24 Kasım Öğretmenler Günü" kutlama programı düzenlendi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Kaymakam Bünyamin Yıldız'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Yücel Orhan, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, İlçe Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, İlçe Nüfus Müdürü Cuma Kökduman, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, "Toplumların ilerlemesi ve gelişmesi eğitim sayesinde olmuştur. Bizim de en çok ihtiyacımız olan bu dönüşümü sağlayacak da öğretmenlerimizdir. Gerçekten yeryüzünde en kutsal vazife öğretmenliktir. Eğer öğretmenlerimiz geleceğimizin kurgusunda güzel nesiller yetiştirirse inanıyorum ki bizde Türkiye olarak bu dönüşümü çok güzel sağlayacağız. Bizim en önem verdiğimiz husus eğitimdir. Bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı size emanet ediyoruz ve bu emanetlerle Türkiye'nin geleceğini kurgulamaya çalışıyoruz. Bunu için çok önemli ve çok ciddi bir vazifeniz var. Bu vazifede bizim en önemli görevimizde sizlere sahip çıkmak ve sizlerle beraber yürümek olacaktır" dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Kaymakam Bünyamin Yıldız tarafından bu sene emekli olan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi. Ardından düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Garnizon Komutanı Yücel Orhan, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Cumhuriyet Başsavcısı Neceattin Öztürk tarafından verildi.

Program öğrencilerin verdiği mini konser sonrası adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin etmesiyle son buldu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Bünyamin Yıldız Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title