Haberler

Tunceli-Erzincan Karayolu Trafiğe Kapatıldı

Güncelleme:

Tunceli Valiliği, Tunceli-Erzincan karayolunu çift taraflı olarak ulaşıma kapattı.

Tunceli Valiliği, Tunceli- Erzincan karayolunun çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldığını açıkladı.

"AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRECEK"

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Tunceli- Erzincan karayolu terörist unsurların vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelik tehditlerini önlemek amacıyla ulaşıma kapatılmıştır. Yolun açılması ile ilgili çalışmalara devam edilecektir" denildi.

CEMEVİ YOL ÇALIŞMASI DA DURDU

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesi Cemevi yolunun yapımına malzeme taşıyan kamyonun yakılması nedeniyle cemevi yol çalışmasını durdurduklarını açıkladı.



Tunceli- Erzincan karayolunun 4 gün önce Uzuntarla mevkiinde kesilerek ateşe verilen üç kamyondan birinin Nazımiye ilçesinde Cemevi yolu yapımında çalışan kamyonlardan biri olduğu ortaya çıktı. Valilik kamyonun yakılması ve içindeki malzemenin zarar görmesi nedeniyle yol yapım çalışmasını durduklarını duyurdu.

"KAMYON YAKILDI; CEMEVİ YOLU ÇALIŞMASI DURDURULDU"

Konu ile ilgili Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Birkaç gündür gerek yazılı ve görsel medya, gerekse sosyal medyada haber ve görüntüleri yer alan Tunceli – Erzincan Karayolunda bölücü terör örgütü (BTÖ) mensupları tarafından yakılan araçlar içerisinde İl Özel İdaresi tarafından kiralanan ve Nazımiye Cemevi yolunun yapımına malzeme taşıyan kamyon da bulunmaktadır. Yanarak Pülümür Çayına uçan kamyon ve taşıdığı malzeme kullanılamaz hale gelmiş, malzemenin ulaşmaması ve yolun kapalı olması nedeniyle Nazımiye Cemevi yol yapım çalışması durmuştur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Valiliği Erzincan Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500

Yorumlar (75)

ölen askerlerin çoğunluğu kürt:

Ölen askerlerin çoğunluğu kürt kökenli türkler askerliğini çoğunluğu bedelli yapıyor bu vatanı savunmakta kürtlere kaldı o vatan vatan diye zırlayanların hepsi askerliğini bedelli yapıyor hepsi hava gazı

18
55
yanıtYanıtla
EYM:

Kardesim getirin o bolgeye OHAL i bakin ne oluyor o it surusu bir daha devlete karsi gelebiliyorlar mi. O insanlar demokrasiden felan anlamazlar....

37
17
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

TUNCELİDE 10 BİNDEN FAZLA ASKER VAR İSTENSE 2 SAATTE YOL ACİLİR. SANKİ TUNCELİ HALKİ BU OLAYLARDAN COK MUTLUYMUS GİBİ ALCAKCA HAKARET EDİLİYOR. YOLLARİMİZ KAPALİ GUNLERDİR BİRCOK YERDE ORMAN YANGİNLARİ DEVAM EDİYOR. TURİZM DESEN EN GOZDE AYİNDA SABOTE EDİLİP SEHRİN EKONOMİSİNE CİDDİ ZARAR VERDİ. PKK SORUNUN EN BUYUK CEZASİNİ CEKEN İL TUNCELİDİR. BURDA TEK SORUMLU İMRALİDA APO İLE GORUSUP SONRADA İKTİDARİ KAYBEDİNCE MİLLYETCİ OYLARİ ALABİLMEK İCİN SAVASİ BASLATAN AKP İKTİDARİDİR. YOKSA TUNCELİ ERZİNCAN KARAYOLU NİSANTASİNDA BİR YOLDAN FARKSİZDİ. 3 SENE HERSEY GUZELDİ DE BİR GECEDE NEDEN BU ASAMAYA GELİNDİ.

18
18
yanıtYanıtla
Yorumsuz Mobil-IOS:

Kürtlere değer vermek. Başa bela demek . Insan yerine koydukta ne oldu? Bırakın hayvan gibi yaşasınlar ! Kürtler ne anlar insanlıktan. Not: Vatanını seven kürde canımız feda . Bende Kürdüm ama imanlı Kürdüm ne mutlu Türk'üm diyene diyebiliyorum

23
10
yanıtYanıtla
ülkücü ...:

Terör gözlerinin önünde araçları yakıyor halk videoya çekiyor. O arabalarda makina sı olan yokmu. Yarısından fazlasında makina var. Ama halk korkuyor pkk den. Ulan vur orda şehit ol. Ayağına kadar gelmiş fırsat. Bizde bizim arabaları durdursunlar diye hat boyu yapıp duruyoruz.

17
15
yanıtYanıtla
CUDI:

bunun anlami asker polis karakollara kapanmis. . yani GERILLA alana tamamen hakim. TSK araziye cikamiyor. . yoksa yol asla kapanmazdi. . gunes balcikla sivanmaz. .

10
21
yanıtYanıtla
Dersim62Mobil-IOS:

Dersimde pkk yi istemiyoruz hastanelerimizi tarayan isci kardesinin ekmeğiyle oynayan araçlarını yakan pkk böylemi kürtlerin yanında defolun gidin yeter sizden çektihimiz

27
4
yanıtYanıtla
Hakim:

Dog unun hakimiyeti yuzde 60 pkk nin eline gecmistir kabul etmek gerek

15
11
yanıtYanıtla
Fikir özgürlügü:

Oraya yol gerek yok kapatalim oranin halkina hastane ve ambulans dr da gerek yok cünlü batitan can güvenligi olmadik yere dr hemsire mühendis niye gitsin. Is araclarina da gerek yok kisin yol acilmasa daha iyi . Bunu düdünen kim bilionnuz degilmi eline sazi alib baris getireyim diyen Hdp pkk zihniyeti.simdi bana fasisit derler ama kimse demezki batinin vergileri insanlari doguda heba oluyor ben de teroro örgütü kuracagim Türk halkinin hakini savunmak icin.biz dogunun kölesimiyiz ya!!!!!!

18
7
yanıtYanıtla
ZAZA ZAZADIR:

KURT DIYE BIR MILLET OLMADI -AMA KILLI KIRO DIYE HAIN TEROR ORGUTLERI VARDIR

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title