Haberler

Tunçbilek'te Kültür ve Sanat Etkinlikleri

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesinde 12. Kültür ve Sanat Etkinlikleri büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesinde 12. Kültür ve Sanat Etkinlikleri büyük bir katılım ile gerçekleşti.

Tunçbilek Belediyesi tarafından makam aracı sünnet arabası yapılırken, 7 çocuğun sünnet ettirildiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Gecede sanatçılar Erkam Aydar ile Ali Saruhan ve Kadriye Saruhan birbirinden güzel eserlerini seslendirdiler.

Kültür ve Sanat etkinliklerinde konuşma yapan Kaymakam Yüksel Kara, "Farklı sosyal guruplar ve kişiler arasındaki kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ve dostluğun muhabbetin özellikle yerleşmesi ve güzelleştirilmesi bir araya gelmesine bağlıdır. Tunçbilek Türkiye'de ve dünya da bir enerji markasıdır ve aynı zamanda bir maden şehri elektrik ve kömür üretiminde ön planda olan bir şehir. Bir değeri daha var Linyit Spor Tavşanlı'nın ve Tunçbilek'in değeri ilçemizin tanıtımında çok önemli roller üstlenmiş zamanında. Bu festivalde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Festivalimizin hayırlı olması dilerim"

Daha sonra Kaymakam Yüksel Kara ve Belediye Başkanı Agah Aşkın sünnet çocuklarına birer altın taktı.

Programa Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, AK Parti Tavşanlı ilçe başkanı Hilmi Gümüş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Jandarma ilçe Komutanı Tuğrul Demiryürek, Maden İş Sendikası Batı Anadolu Başkanı Yusuf Yaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Kara Tunçbilek Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title