Haberler

Tunç ve Kalay Toplantıda Konuştu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, 30 Mart’ta Bartın’da yeni bir dönemin başlayacağını, kısır siyasi çekişmeler yerine icraat ve projelerin konuşulacağını, Bartın’ın kaybedilen yıllarını telafi edeceklerini söylediler.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, 30 Mart'ta Bartın'da yeni bir dönemin başlayacağını, kısır siyasi çekişmeler yerine icraat ve projelerin konuşulacağını, Bartın'ın kaybedilen yıllarını telafi edeceklerini söylediler.

AK Parti Bartın İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Milletvekili Tunç, Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclisi Üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı. İl Başkanı Yaşar Arslan toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta il merkezi başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde AK Parti'nin hizmet anlayışının hakim olması için gerekli çalışmaları yaptıklarını, teşkilat olarak herkese ulaşıp, bu seçimin Bartın'ın kader seçimi olduğunu anlatacaklarını belirtti. Arslan, güçlü hükümet güçlü belediye anlayışıyla Bartın'ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını, Bartın'ın artık kaybetmeye tahammülünün olmadığını söyledi. Arslan, Bartın'da büyük projelere imza atacak olan bir AK Belediyecilik anlayışını Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte 30 Mart'tan itibaren başlatacaklarını ve Bartın'ın çehresinin nasıl değiştiğini herkesin göreceğini ifade etti.

KALAY: "30 MART'TA BARTIN'DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK"

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay toplantıda yaptığı konuşmada, 30 Mart sonrası Bartın'da yeni bir dönemin başlayacağını, Bartın'da hayata geçirecekleri projelerle kentte kısa süre içerisinde büyük bir değişim ve dönüşümü gerçekleştireceklerini söyledi. Seyfettin Kalay, seçim çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, "Şu anda teşkilat mensuplarımız ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ile yoğun bir seçim maratonunu yürütüyoruz, Bartın'da gerçekleştireceğimiz projelerimizi hemşerilerimize anlatıyoruz. 30 Mart tarihi itibariyle Bartınlı hemşerilerimizin desteği ile Bartın'ı en güzel şekilde temsil eden Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla Bartın'da yeni bir dönemi başlatacağız" dedi.

TUNÇ: "BARTIN'IN BELEDİYECİLİKTE KAYBEDİLEN YILLARINI TELAFİ EDECEĞİZ"

Milletvekili Tunç'ta yaptığı konuşmada, Bartın'ın belediyecilik anlamında zaman kaybettiğini belirterek, 30 Mart tarihinden itibaren Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte bu kayıpları telafi edeceklerini söyledi. Tunç konuşmasında, "Bartın'ın belediyecilikte en temel sorunlarını bile hala çözemediğini tüm halkımız görmektedir, Sular kenti olan Bartın'da halen içme suyu sorunu çözülememiş musluklardan çamur akıyor. Bartın'da bu gün trafik problemi yaşanıyor, belediye imar planını yapamadığı için karayollarının kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları sırasında mahalle geçişleri sorun teşkil ediyor, 3 yıl önce 2,5 milyon TL ödeneği gelen TOKİ köprüsü belediyenin koruma imar planını yapamadığı için inşaatına başlanamıyor. Arıtma tesisi yapılmadığı için Kanalizasyon atıkları Bartın Irmağına akıyor, katı atık bertaraf tesisi belediyenin belediyeler birliğine olan borcunu ödemediği için ihalesi yapılamıyor, çöpler İnkumu'nun tepesinde yanmaya devam ediyor. Belediye kazı izinlerini geciktirdiği için 2011 yılında ihalesini yaptığımız doğalgaz çalışmaları yavaş gidiyor, bu yüzden Bartın hava kirliliğini yaşamaya devam ediyor, eğer Bartın'da merkezi hükümetle uyum içerisinde çalışan bir belediye olsaydı şimdiye kadar Bartın'ın tamamı doğalgaz kullanıyor olurdu" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Kalay Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title