Haberler

Tüfenkci'den milliyetçilik vurgusu

Güncelleme:

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada, milliyetçilik vurgusu yaparak, "Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, kimseyi ayrıma tabi tutmadan, Türkiye'yi büyütme sevdası içinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada, milliyetçilik vurgusu yaparak, "Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, kimseyi ayrıma tabi tutmadan, Türkiye'yi büyütme sevdası içinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci Hekimhan'ın kurşunlu mahallesini ziyaret etti.

Tüfenkci, " Malatya'nın 13 ilçesine ayrı ayrı gittiğimizde her yerde verdiğimiz sözleri tutmanın rahatlığıyla geziyoruz ve hizmetleri görüyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Biz bu anlayış içerisinde eser siyaseti yapıyoruz. Hizmet üretiyoruz ve bu hizmetler nerede insan varsa onu kutsal kabul edip, onların mutlu olması ve iyi yaşaması noktasında gerek yerel yönetimler noktasında gerekse merkezi hükümetler noktasında gayret gösteriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlıkta, yolda, park bahçelerde ve sanayi kalkınma noktasında hep beraber gayret gösteriyoruz. Türkiye'yi belli noktalara taşıyoruz. taşımaya devam ediyoruz. Savunma sanayisinde yaptıklarımız ortada; yerlilik ve millilik oranları bugün %80'lere yükseldi. Gururla hem SİHA'larımızı hem de tanklarımızı, seyreder ve bununla gurur duyar hale geldik. 12 ilçemizi entegre devlet hastanelerimizle çok farklı noktalara getirdik. Doğalgazımızı getiriyoruz. Madencilikle vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. TOKİ ile vermiş olduğunuz sözü yerine getiriyoruz. Kurşunlu'da vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyoruz. Kalan çalışmalarımızı da bitirip biz millete bir söz vermiş isek bu sözleri de yerine getirip, elimizden gelen gayreti hep beraber göstermek zorundayız. Yeter ki insanımız mutlu olsun. Malatya insanı güzel insandır. Vatanına, milletine bağlı insanlar. Dolayısıyla onlara hizmet yapmak asli görevimiz. Parti ayrımcılığı yapmadan herkese eşit yaklaşarak hizmet yapmak için varız. Yeter ki bayrağa düşman olunmasın, yeter ki teröristle işbirliği yapılmasın. Bu noktada hep beraber birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, kimseyi ayrıma tabi tutmadan, Türkiye'yi büyütme sevdası içinde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili AK Parti Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title