Haberler

Tso Suriye'ye Yardım İçin Meslek Grup Toplantısı Düzenledi

Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu (ESTOYAD) tarafından başlatılan Suriye için yardım kampanyasına destek sağlamak amacıyla Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meslek Grup Toplantısı düzenlendi.

Erzincan Sivil Toplum Kuruluşları Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu (ESTOYAD) tarafından başlatılan Suriye için yardım kampanyasına destek sağlamak amacıyla Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nda Meslek Grup Toplantısı düzenlendi.Düzenlenen toplantıya Vali Abdurrahman Akdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, ESTOYAD Koordinatörü Prof. Dr. Erdal Akpınar, İl Müftüsü Galip Akın, Memur-Sen İl Temsilci Temel Çiçek, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meslek Grubu Üyeleri katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Polat, "Suriye için düzenlenen yardım kampanyasına Erzincan TSO olarak üyelerimizle bir araya gelerek elimizden geleni yapacağız, orada yaşanan acıları ve insanlık dramını Erzincanlılar olarak çok iyi hissediyoruz. Bu kampanyada herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor" dedi.Başkan Polat'ın açılış konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Abdurrahman Akdemir, "ESTOYAD tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında Erzincan'dan Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim malzemesinden oluşan, plakamıza yakışır 24 TIR'ın gönderilmesini hedefleniyoruz. Acıları yaşayan, bu insanlık dramını çok yakından bilen halkımızın bu yardım kampanyasına hassasiyetle yaklaşıp ellerinden geleni yapacağına inanıyorum. Hayır bir ihtiyaçtır, halkımız, sanayicimiz, esnaf ve tüccarımızla bu kampanyayı en iyi şekilde sonlandırırsak başka yardım kampanyalarında daha da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.Toplantıda son olarak söz alan ESTOYAD Koordinatörü Prof. Dr. Erdal Akpınar ise ESTOYAD'ın çalışmaları, kuruluş aşamaları ve ne amaçla kurulduğu hakkında bilgiler vererek vatandaşlardan yapılacak olan yardımlar ve çalışmalarına destek olmalarını istedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Akdemir Selçuk Polat Erzincan Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title