Haberler

Tse'nin "Önce Kalite" Oyunu Eskişehir'de Sahnelendi

Türk Standardları Enstitüsünün (TSE) çalışanlarının rol aldığı “Önce Kalite” adlı oyunun 5’incisi Eskişehir’de sahnelendi.

Türk Standardları Enstitüsünün (TSE) çalışanlarının rol aldığı "Önce Kalite" adlı oyunun 5'incisi Eskişehir'de sahnelendi.

Anadolu Üniversitesinde gerçekleşen oyun, ilkokul öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tiyatro yönetmeni Ufuk Ersoy, oyunla ilgili yaptığı açıklamada, ekip olarak değişik kurumlardan ödüller aldıklarını ve Eskişehir'de de jüri özel ödülüne layık görüldüklerini anlatarak, bugüne kadar yaklaşık 40 bin seyirciye ulaştıklarını ifade etti.

TSE Eskişehir Müdürü İsmail Kaynarca ise, tiyatro ekibini Eskişehir'de ağırlamaktan memnun olduklarını, etkinliğin Sarıcakaya ve Alpu ilçelerindeki öğrencilere de ulaşarak devam edeceğini dile getirdi. Kaynarca, "Kalite hayatımızın ayrılmaz parçasıdır ve bir bilinç meselesidir. İnsanların ürün ve hizmetleri kullanırken o ürün ve hizmetlerde kalite durumunu sorgulaması gerekiyor. Bunun en sağlıklı başlama noktası çocuklardır. TSE olarak çocuklarımızın da bu yaşlardayken kalite bilincine sahip olabilmesi ve bu bilinci ailelerine yansıtabilmeleri önemlidir. Çocukların kaliteyi, standardın önemini anlayabilecekleri bir tiyatro oyunumuz. Okullarımıza bu tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak vererek kalite bilincine sahip olmasını arzu ediyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ufuk Ersoy Eskişehir Kaynarca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title