Haberler

Trump'ın koronavirüse yakalanmasından sonra ABD, kıyamet günü uçaklarını havalandırdı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melenia Trump'ın koronavirüs testi pozitif çıkarken, ABD'den kritik bir hamle geldi. ABD hükümeti, "Kıyamet Günü Uçakları" olarak bilinen "E-6B Mercuryler"i havalandırdı. Uzmanlar bu hamlenin mesaj niteliğinde olduğunu söyledi.

Koronavirüs salgınını ciddiye almayan tavırları ile bilinen ve bu nedenle eleştirilerin hedefinde yer alan ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melenia Trump'ın koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamanın ardından tüm gözler ABD'ye çevrilmişti. ABD, Trump'ın salgına yakalanmasından kısa süre sonra, "Kıyamet Günü Uçakları" olarak adlandırılan "E-6B Mercury" uçaklarını havalandırdı.

"FÜZE FIRLATMA KABİLEYETİ OLAN ÜLKELERE MESAJ"

ABD'nin bu hamlesi tüm dünya tarafından merak edilirken, konuyla ilgili olarak Tim Hogan sosyal medyadan değerlendirmede bulundu. Hogan yaptığı açıklamada, "E-6B Mercury uçaklarının havalanmasının denizaltından fırlatılan balistik füze ve kıtalararası balistik füze fırlatma kabiliyetine sahip olan ülkelere mesaj" niteliğinde olduğunu belirtti.

"DÜNYA ÜZERİNDEKİ HERKESİ ÖLDÜRME KAPASİTESİNE SAHİP"

Hogan açıklamalarında, "Bu uçaklar bir devletin ABD'ye nükleer silahla saldırması halinde dünya üzerindeki herkesi öldürme kapasitesine sahip" dedi.

Öte yandan farklı uzmanlar da Hogan'ın açıklamalarını destekler nitelikte değerlendirmelerde bulundu. Uzman isimler, Rusya, Çin ve Kuzey Kore gibi rakip ülkelere, başkomutanın hasta olmasına rağmen "nükleer komuta sisteminin sağlam" olduğunu gösteren bir mesaj olduğunu ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Dünya Haberler

500

Yorumlar (70)

VATAN SEVDALISI:

ALEMLERİN RABBİ YÜCE YARADAN BENİM ÖMRÜMDEN ALIP BAŞKAN''A VERSİN ONA İHTİYACIMIZ VAR ABD İLELEBET YAŞAYACAKTIR !!!

13
39
yanıtYanıtla
real:

neyin kafası bu

yanıt6
yanıt0
vatan sedalısı:

REAL nickli dostum kısaca şöyle özetleyeyim-Trump pentagonun adayıdır, biden uluslarüstü şirketlerin adayıdır-biden 1970''ten bu yana Türkiye karşıtı her kararın altında imzası olan bir türk düşmanıdır-donald trump çocuk kaçırma-tecavüz-öldürme (pizzagate ve adreno chrome) savaş açmış tüm avrupa ve dünyada 50. 000 çocuğu kurtardı-meksika duvarını inşa etti uyuşturucu trafiği 0 azaldı tüm dünyada(tr dahil)-sünni müslümanların katili sülaymaniyi öldürdü hani şu ermenistan destekçi iran varya

yanıt3
yanıt2
HAKKARİLİ:

ALEMLERİN RABBİ YÜCE YARADAN SENDEN ÖMRÜNÜ ALIPTA BİR EŞŞEĞE VERSİN HİÇ DEĞİLSE BİR GARİBANIN YÜKÜNÜ TAŞIR. .

yanıt7
yanıt2
peeeh:

ne korktuk ne korktuk. kıyametin sırrı ALLAH tadır

26
7
yanıtYanıtla
Serdar:

Yanlışlıkla beğenmeme tuşuna bastım. Kıyameti yalnızca kurban olduğumuz Rabbimiz bilir ve başlatır.

yanıt10
yanıt3
lan ben naptım:

korona olduysa trump suçum ne benim

31
2
yanıtYanıtla
HORASANLI:

FİRAVUNLAR DA AYNI METHODU UYGULADILAR İNSANLARI KORKUTMAK İÇİN LAKİN SONLARI HELAK OLAMAKTAN BAŞKA SEÇENEKLERİ KALMADI . İNŞALLAH ÇÖKÜŞÜN YAKIN PARAMPARÇA OLACAKSIN AMA BUNU BİZ YAPAMAYIZ NE ZAMAN GENÇLER SABAH NAMAZINDA CAMİİLERİ DOLDURURSA BUNLARIN SONU GELDİ DEMEKTİR. O ZAMAN MAZLUMUN YANINDA YER ALAN BİR TOPLULUK OLACAK YANİ MAZLUMUN DİNİ SORULMAZ KİM MAZLUMSA ONUN HAKKINI DA KORUMAK O TOPLUMA DÜŞECEK YENİDEN HAKKI ÜSTÜN TUTAN BİR MÜSLÜMAN TOPLULUĞU MİLLETİ OLMAYI ALLAH NASİP ETSİN.

29
2
yanıtYanıtla
Cc:

Aynen katılıyorum mazlum her yerde mazlumdur

yanıt0
yanıt0
REDSONİC:

ELEMENT UYDURMAYIN. TEK BİR UÇAKLA DÜNYA ÜZERİNDE Kİ TÜM İNSANLAR NASIL ÖLEBİLİR. FİLMİNİ YAPSANIZ DA KİMSE İNANMAZ

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title