Haberler

TRT1 Benim Adım Melek canlı izle! Benim Adım Melek 54. yeni bölüm canlı izle! Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı!

Güncelleme:

TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 54. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümü canlı olarak izlemek için haberimizdeki linkten yararlanabilirsiniz. TRT1 Benim Adım Melek canlı izle! Benim Adım Melek 54. yeni bölüm canlı izle! Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek yeni bölüm fragmanı!

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek'in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor. TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 54. yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

TRT1 BENİM ADIM MELEK CANLI İZLE!

BENİM ADIM MELEK YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cumali, Melek ile Halil'in ayrılmasına göz yumamaz. Seyitali ile dostluğunu da tehlikeye atmaz. Cumali para için çocukların mutluluğuna engel olmayacaktır. Halil, Zümrüt'e bu durumu açıklayamayacağının farkındadır. Melek de öğrenmiş olsa bu evliliği istemeyecektir. Halil bu durumun gerginliğini yaşarken Cumali, aileleri evliliğe hazırlamaktadır. Ama Alpay gerçekten tapuları mı yoksa Halil ve Melek'in evlenmemelerini mi istiyor?

Vildan, Zümrüt'ün konakta Defne'ye eziyet ettiğinin farkındadır. Biraz baş başa kalabilmeleri için Ömer ile birlikte sürpriz balayı organize eder. Defne ve Ömer in birlikte güzel zaman geçirmelerini ister ama beklenmedik bir olayla Ömer ve Defne balayından Apar topar dönmek zorunda kalacaklardır. Şirhanları ve Karadağları sarsacak bu beklenmedik olay nedir?

BENİM ADIM MELEK 55. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Benim Adım Melek bugün 24 Şubat Çarşamba 54. bölümü ile ekranlara geldi. Benim Adım Melek 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nehir Erdoğan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title