Haberler

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu Amatörün Yanında

Trabzon spor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, göreve seçildikleri taktirde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amatörlerin yanında olacaklarını söyledi.

Seçim gezilerini sürdüren Hekimoğlu'nun ekibiyle birlikte ziyaret durağı ASKF oldu. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem ve kulüp başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette konuşan Hekimoğlu, "ASKF bizim evimiz. Burada olmaktan fazlasıyla mutluyuz" ifadesini kullandı.

Trabzon spor'un son yıllarda yaşadığı yıpranma sürecine dikkat çeken Hekimoğlu, "Camiamızdaki büyük moral bozukluğu var, başımızı dik gezdiremiyoruz. Artık insanlar bizi kurtarın diye feryat ediyorlar. Trabzon spor'un mutlak suretle yeni bir yapılanmaya, bir değişime ihtiyacı var. Kulüp, sosyal, mali ve sempati anlamında çok şey kaybetti. Artık tribünlerimiz boş, kasamız boş. Bu durumu bir an önce toparlamalı, camiaya tekrar enerji vermeliyiz" diye konuştu.

"BÖYLE DEVAM EDERSE BORÇ 650 MİLYON TL OLACAKTIR"

ASKF'nin taban futbol birliklerinin merkezi olduğuna işaret eden Celil Hekimoğlu, "Buradan çok güç almamız lazım. Trabzon spor bu taban birliklerinden koptuktan sonra çöküşe başladı. Bakın yakın geçmişe, Mustafa Reşit Akçay vardı, sonra Hami Mandıralı geldi. Altyapıya, pilot takıma sıcak bir bakış vardı ve takım iyi gidiyordu. Sonra ne olduysa, yıldırım çarptı herhalde birden bire mantık değişti. İnanılmaz transfer furyası, yabancı hayranlığı, Trabzon'u tamamen dışlamak, alt yapıyı terk ediş ve 170 milyon TL'lik borcun bugün 500 milyon TL'ye yükselmesi. Eğer böyle devam ederse önümüzdeki yıl kulübün borcu 650 milyon TL olacaktır" uyarısında bulundu.

"ZOR ŞARTLARDA GÖREVE TALİP OLDUK"

Kendilerinin bu zor şartlarda göreve talip olduklarını kaydeden Hekimoğlu, "Zaten bizim Trabzon insanının işi bu. Hatırlayın daha önce Özkan Sümer hocamızın aday olduğu süreçle bu dönemi birbirine benzetiyorum. Şu an yeniden toparlanmaya, tamirata, tadilata, kurtuluş planına ihtiyacımız var. İşte biz bu amaçla yola çıktık ve desteğinizi bekliyoruz. Trabzon spor'u küçültürsek marka değeri düşer, sponsor alternatifleri ve gelirler azalır. Biz hedef küçültmeyeceğiz ama çılgın harcamalar da yapmayacağız. Bugünkünden çok daha güçlü, çok daha mücadele eden, sahada savaşan bir takım oluşturmaya çalışacağız. Ekibimizi oluştururken sportif, ekonomiden anlayan, camiayı kucaklayabilecek Trabzon spor'a yetebilecek isimleri tercih etmeye özen gösteriyoruz" dedi.

ERDEM: "TRABZONSPOR'U BU ZOR DURUMLARDAN KURTARACAK BİR YÖNETİME SAHİPSİNİZ"

ASKF Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, maddi ve manevi yardımdan çok tek beklentilerinin Trabzon spor'u düştüğü bu zor durumlardan kurtaracak insanların göreve gelmesi olduğunu belirterek, "Sizdeki bu heyecan, sağlıklı, duyarlı davranış görüntüsü Trabzon spor'a da yansıyacaktır. İnanıyoruz ki Trabzon spor'u bu zor durumlardan kurtaracak bir yönetime sahipsiniz. Burayı bir spor evi olarak gördüğünüzü ve gönlünüzden geçirdiğinizi bilmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" görüşünü savundu - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cahit Erdem Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title