Haberler

Trabzonspor Ankara'ya Eksik Gitti

Trabzonspor Ankara'ya eksik gitti Trabzonspor Spor toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında yarın oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara'ya gitti.

Trabzonspor Ankara'ya eksik gitti

Trabzonspor Spor toto Süper Lig'in 6'ıncı haftasında yarın oynayacağı Osmanlıspor karşılaşması için Ankara'ya gitti. Bordo-mavililerde ilk 11'in değişmez oyuncuları Constant ve Okay sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almadı.

6 EKSİK

Sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen son çalışmanın ardından saat 14.20'de THY'ye ait özel uçakla Ankara'ya hareket eden kafilede sakatlıkları nedeniyle Okay Yokuşlu, Kevin Constant, Sefa Yılmaz ve Deniz Yılmaz yer almadı. Uzun süreli sakatlıkları bulunan Bosingwa ve Bourceanu'nun da bulunmadığı kafileyle 21 oyuncu Ankara'ya götürüldü.

MUSTAFA SEVİNCİ

Galatasaray maçında bileğinden sorun yaşayan ve haftanın büyük bölümünde salonda çalışan Mustafa Yumlu'nun dün ve bu sabah takımla antrenman yapması teknik kadroyu sevindirdi. Mustafa'nın tedaviye olumlu cevap verdiği ve yarınki maçta oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

MECBURİ DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Okay ve Constant'ın sakatlıkları nedeniyle kadroda mecburi bir değişikliğe gidecek. Constant'ın yerine Alper Uludağ'ın oynaması beklenirken, ön liberoda Okay Yokuşlu'nun yokluğunda Mbia'ya Medjani'nin partner oacağı vurgulandı. Formsuz görüntüsüne rağmen ilk 11'de kendisine yer bulan Dame N'Doye'nin Ankara'da da formasını Cardozo'ya kaptırmaması bekleniyor. Bu arada iki haftadır kondisyon eksikliği nedeniyle formasından uzak kalan Mehmet Ekici'nin de yarın görev alabileceği vurgulandı.

TRABZONSPOR BAYRAMLAŞTI

Trabzonspor camiası Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonla bayramlaştı. Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Genel Sekreter Köksal Güney ve Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, konukları karşılayarak bayramlarını kutladı. Ankara'ya gitmek üzere tesislerden ayrılan Sportif Direktör Süleyman Hurma, Teknik Direktör Şota Arveladze ve futbolcular da törene katılarak taraftarların bayramını kutladı. Şota Arveladze ve futbolculara büyük ilgi gösteren taraftarlar, bol bol fotoğraf çektirdi ve forma imzalattı.

TRABZONSPOR'UN OSMANLISPOR MUHTEMEL 11'İ

Onur- Cavanda, Mustafa, Doıuglas Franco, Alper Uludağ ' Mbia, Medjani ' Marko Marin, Mehmet Ekici, Erkan ? N'Doye

SAKATLAR Okay, Constant, Deniz, Sefa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kevin Constant Sefa Yılmaz Trabzonspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title