Haberler

Trabzon Dünya'nın En Büyük Üçüncü Spor Organizasyonuna Ev Sahipliği Yapacak

Trabzon’da 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Uluslararsı Okul Sporları Olimpiyatları öncesi Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) yönetim kurulu Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti.

Trabzon'da 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Uluslararsı Okul Sporları Olimpiyatları öncesi Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) yönetim kurulu Trabzon Valiliği'ni ziyaret etti.

Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu tarafından kabul edilen heyette ISF Başkanı Laurant Petrynka, Genel Sekreteri Jan Coolen, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Başkan Vekili Abdullah Aslan ve Okul Sporları Organizasyon Kurul Başkanı Ahmet Pehlivan katıldı.

Trabzon'da 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Olimpiyatlarını düzenleyen Uluslararası Okul Sporları Federasyonu başkan ve üyelerini Trabzon'da ve Türkiye'de görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Vali Vekili Abdurrahman Koçoğlu "Spor özelikle de gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde hem fiziken hem ruhen yetişmeleri için hakikaten çok önemli. Gençlerin uluslararası bu tür yarışmalarda karşılaşmaları ve kaynaşmaları onların gelişmelerinde pozitif yansımalarına vesile olacaktır. Bu anlamda bu tür etkinlikleri desteklemek gerekiyor. Biz de Valilik olarak bu tür faaliyetleri her anlamda destekliyoruz. Türkiye'de ve Trabzon'da Uluslararası Okul Sporları Şampiyonasının yapılması bizleri ayrıca sevindiriyor. Burada gençlerimiz çocuklarımız diğer ülkelerin gençleriyle karşılaşacak. Böylelikle birbirlerinin kültürlerini tanıyıp dostluk ve kardeşlik duyguları artacaktır. Bu arada bizim ilimizi tanıma fırsatı bulurken bizde tanıtma fırsatı bulacağız" dedi.

Uluslararası Okul Sporları Federasyon Başkanı Laurant Petrynka ise "Federasyon olarak her organizasyon öncesinde yarısı teknik yarısı politik bir ziyaret yapıyoruz. Burada olmaktan dolayı çok gurur duyuyoruz. Türkiye, Uluslararası Okul sporlarında (ISF) de güçlü bir ülke. ve bizim için çok önemli. Okul Sporları Olimpiyatları Ayhan Pala'nın katkılarıyla Trabzon'da yapılacak. Bütün bu organizasyonlara Türkiye her zaman katılıyor. Bu müsabakalarda türk takımları üst seviyeleri zorluyor" diye konuştu.

Şampiyonaya yaklaşık 40 ülkeden 4 bin civarında sporcu katılacağı öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzon Valiliği Abdullah Aslan Ayhan Pala Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title