Haberler

Tpao, Belediyelere Asfalt Yardımı Yapacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (Tpao) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, Valilik ve Belediyelere 2 Bin Ton Asfalt Yardımı Yapacak.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü, valilik ve belediyelere 2 bin ton asfalt yardımı yapacak.

TPAO’nun yapacağı asfalt yardımıyla ilgili protokol kurum tesislerinde imzalandı. TPAO asfalt yardım protokolünü TPAO Bölge Müdürü Besim Şişman, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak birlikte imzaladı. Protokole göre TPAO, Adıyaman Belediyesi'ne bin ton, Kahta Belediyesi'ne 500 ton, Akıncılar Belediyesi'ne 250 ton, Adıyaman Valiliğine ise 250 ton asfalt verecek.

TPAO Bölge Müdürü Besim Şişman, yıllardan beri belediyelere asfalt yardımı yaptıklarını belirterek, " 1996 yılından bu yana asfalt yardımı yapıyoruz. Bu yıl 2 bin ton asfalt yardımı yapmayı uygun gördük ve bunu belediyelerimiz ile valiliğimize paylaştırdık. Yapılan asfaltlar vatandaşa hizmet olarak geri dönüyor. Yapılan hizmetlerle daha temiz bir çevre ve daha az kaza anlamına geliyor. İleriki dönemde daha ciddi yardımlar ve çalışmalar yapacağız" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, TPAO'nun Adıyaman'dan önemli oranda petrol çıkarttığını ve Türkiye'ye önemli oranda girdi sağladığını kaydederek, "Her yıl düzenli olarak yapılan yardımlar için teşekkür ediyoruz.TPAO'nun ağır vasıtalı araçların yollara verdiği tahribatı düzeltmek için de bizlere asfalt yardımı yapıldı. Bu asfaltla şehrimizin asfalta ihtiyacı olan bölgelerinde asfaltlama yapılacaktır" şeklinde konuştu.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak da yapılan yardımdan dolayı teşekkür ederek, yardımların hizmet noktasında kullanılacağını kaydetti.

(AA-ST-Y)

06.07.2007 18:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title