Haberler

Tövbeler Olsun neden yok, yayın günü mü değişti? Tövbeler Olsun yeni günü ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen dizilerinden olan Tövbeler Olsun dizisi normalde Pazar günleri yayınlanıyordu. Fakat yapılan açıklamaya göre dizinin günü değişti. Peki, Tövbeler Olsun yeni günü ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde.

TÖVBELER OLSUN NEDEN YOK?

Dizinin yayın günü değişmiştir. Önceleri Pazar günleri ekrana gelen Tövbeler Olsun dizisi artık her hafta Perşembe günü TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin günü değiştiği için bugün ekranlara gelmedi.

TÖVBELER OLSUN YAYIN GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ?

Tövbeler olsun dizisinin yayın günü değişti. Tövbeler Olsun dizisi normalde pazar günleri yayınlanıyordu, ardından yapılan açıklamaya göre Perşembe gününe alındı.

TÖVBELER OLSUN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Tövbeler Olsun dizisi her hafta Perşembe günü saat 20:00 'da TRT 1 ekranlarına gelecek.

Tövbeler Olsun neden yok, yayın günü mü değişti? Tövbeler Olsun yeni günü ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÖVBELER OLSUN DİZİSİ KONUSU NE?

İşinde başarılı ancak fazlasıyla pinti olan mücevher imalatçısı ve aynı zamanda Horanta Holding'in yöneticisi Namzet Horanta'nın, pinti bir kişilikten cömertliğe dönecek olan hikayesini konu almaktadır. Bu değişim sırasında, "hatme çiçeğim" diye seslendiği karısı Latife ve oğulları Sinan ve Buğra'yı da etkilediğini fark eder.

TÖVBELER OLSUN OYUNCULARI KİMLER?

Güven Kıraç : Namzet Horanta

İpek Tuzcuoğlu : Latife Horanta

Erkan Can : Osman Necipli

Çiçek Dilligil : Hülya Necipli

Naz Çağla Irmak : Aylin Necipli

Seda Türkmen : Nazmiye Horanta

Sercan Badur : Buğra Horanta

Hasan Kaçan : Öpücük Enişte

Cansu Kurgun : Jale

Batuhan Aydar : Anıl

Mert Denizmen : Ertan

Kerem Muslugil : Kazım Horanta-

İsmail Kavrakoğlu : Dilenci

Çiğdem Tunç : Aleyna Yeşilpınar

Ahmet Özhan : Doktor Şevki Hoşnefes

Ayça Işıldar : Makbule Geçti

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title