Haberler

Tövbeler Olsun ne zaman, saat kaçta? Tövbeler Olsun 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tövbeler Olsun 15. bölüm canlı izle!

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında başlayan Tövbeler Olsun dizisi izleyicilerin beğenisini topladı. Konusu le dikkat çeken filmde başarılı oyunculuk performansları beğeni toplarken Tövbeler Olsun dizisi oyuncuları kimler? Tövbeler Olsun konusu ne merak edildi. Tövbeler Olsun 22. bölüm izle! Tövbeler Olsun 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni dizi Tövbeler Olsun TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Tövbeler Olsun 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tövbeler Olsun 22. bölüm kesintisiz izle!

TÖVBELER OLSUN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin yeni bölümü bu akşam 17 Ocak Pazar 2021 TRT 1 ekranlarına gelecek.

TÖVBELER OLSUN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Anıl ile ilgili bildiği gerçeği Namzet'e söyleyen Ertan yüzünden ortalık fena halde karışacaktır. Anıl'ın kızıyla parası için evlenmek istediğini düşünen Namzet ise Nazmiye'nin büyük tepkisiyle karşılaşır. Söylenenlere inanmayan Nazmiye, babasına ve Ertan'a karşı cephe alır. Kızını üzmeden bu sorunu çözmenin yollarını arayan Namzet ise Ertan'ın önerisiyle Anıl'dan 'Evlilik Sözleşmesi'ne imza atmasını isteyecektir.

Öte yandan Latife, Buğra ve Aylin'in düğünü için hazırlıklara başlar. Bu arada Latife'nin gelinlik için anlaşmak istediği ünlü modacı Aleyna işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır.Bir çuval altınla birlikte hayatı değişip holding'e terfi eden Kazım'ı ise zorlu bir sınav beklemektedir. Altın dolu çuvalını kaybeden Kazım, Enişte ve Sinan ile birlikte çuvalı bulmak için her yolu deneyecektir.

Anıl'ın sakladığı büyük sırrı ne? Namzet 'in 'Evlilik Sözleşmesi' şartını duyan Nazmiye bu duruma nasıl tepki verecek? Düğün hazırlıkları yapan Hülya ve Latife arasında neler yaşanacak? Kazım'ın altınları nerede?

Tövbeler Olsun ne zaman, saat kaçta? Tövbeler Olsun 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tövbeler Olsun 15. bölüm canlı izle!

TÖVBELER OLSUN 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Tövbeler Olsun 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Takipte kalabilirsiniz.

TÖVBELER OLSUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazmiye'yi Anıl'a isteyeceği sırada Namzet'in planıyla neye uğradığını şaşıran Osman öfke içindedir. Namzet ve Osman büyük bir kavgaya tutuşur. Nazmiye'nin evlenmesine engel olmak için her yolu deneyen Namzet ise en sonunda pes eder ve Nazmiye ile Anıl nişanlanır.

Öte yandan Osman ise Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet'e zor anlar yaşatacaktır. İstanbul'a geri dönen Enişte ise bambaşka planların peşindedir. Define bulmak için çalışmalar başlatan 'Enişte' şans eseri Namzet'in altınlarına ulaşacaktır. Anıl ve Nazmiye'nin aşklarına engel olmaya kararlı olan Ertan ise aradığı fırsatı nihayet yakalar. Ertan, Anıl ile ilgili öğrendiği bu bilgiyi Namzet'e söylemeye karar verir.

Anıl'ın herkesten gizlediği sırrı ne? Osman, Aylin'i Buğra'ya isteyen Namzet'e nasıl bir cevap verecek?Altın sandığını bulan Enişte'nin Kazım ile birlikte yaptığı planı ne? Anıl'ın sırrını öğrenen Namzet'in tepkisi ne olacak?

Tüm bu soruların cevabı için Tövbeler Olsun yeni bölümüyle 10 Ocak Pazar Saat 20.00'de TRT1 'de...

Tövbeler Olsun ne zaman, saat kaçta? Tövbeler Olsun 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tövbeler Olsun 15. bölüm canlı izle!

TÖVBELER OLSUN OYUNCU KADROSU

Güven Kıraç - Namzet Horanta

İpek Tuzcuoğlu - Latife Horanta

Erkan Can - Osman Necipli

Çiçek Dilligil - Hülya Necipli

Merve Erdoğan - Cemre Horanta

Mert Carim - Sinan Horanta

Naz Çağla Irmak - Aylin Necipli

Seda Türkmen - Nazmiye Horanta

Sercan Badur - Buğra Horanta

Ünal Silver - Fuat Peştemalci

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title