Haberler

Toplumsal Barış ve Arabuluculuk' Konferansına 1 Kişi Katıldı

Kastamonu'da düzenlenen, 'Toplumsal Barış ve Arabuluculuk' konulu konferansa sadece bir kişi ile 5 basın mensubu katıldı.

Kastamonu'da düzenlenen, 'Toplumsal Barış ve Arabuluculuk' konulu konferansa sadece bir kişi ile 5 basın mensubu katıldı.

Aynı zamanda 22 ve 23'üncü dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili, Hukuk Arabuluculuk Kültür ve Bilim Derneği (HAK-BİL) Yönetim Kurulu Başkanı Musa Sıvacıoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı konferansın duyurusu günler öncesinden hazırlanan afişlerle yapıldı. Ancak Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası salonundaki konferansa sadece 1 kişi ile Basın İlan Kurumu Müdürü Yaşar Kuru ve 5 basın mensubu katıldı. Katılımın hemen hemen hiç olmaması üzerine konferans basın toplantısına dönüştü. Arabuluculuğun önemine vurgu yapan Musa Sıvacıoğlu, "Arabulucuğu çok iyi anlatabilirsek dünyanın birçok noktasında yaşanan kardeş kavgaları son bulur diye düşünüyoruz" dedi. Hukuk sisteminde de arabuluculuğun önemli olduğunu belirten Sıvacıoğlu, "Arabulucuk bir defa kesinlikle mahkeme yolunu kapatmıyor. Arabulucuya gitmek demek mahkeme yolu kapanmıştır demek değildir. Yine de mahkeme yolu açık. Türkiye'de özellikle avukatlarda buna bir tepki var. Bir ara İstanbul Barosu da bu konuya karşıydı. Sonradan Başkent Üniversitesi hocaları, 'Bu konuya barolar karşı çıktılar ama bu en güzel sistem' dediler. Bu konuya ne kadar tepki duyarlarsa duysunlar, dünya bir tarafa doğru giderken kalkıp da onu tersine çevirmenin hiçbir anlamı yok" dedi.

- Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Musa Sıvacıoğlu Kastamonu AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

SIVACININ DEĞERİ:

KASTAMONU HALKI MUSA SIVACIOĞLUNU ÇOOOOK SEVER. BU SEVGİSİNİ KATILIM SAYISI İLE DE GÖSTERMİŞ ZATEN :) PIR SEYİN (KASTAMONU HALKI ÇOK İYİ TANIR BU ZATI) KONFERANS VERECEK DESELER SALON DOLARDI :)

0
0
yanıtYanıtla
emre 3_7:

mübarek miraç kandilinde kim gelir müslüman bir ülkede hazretipir camiii doluydu sokaklar dahi siz oraya gelseydiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title