Haberler

    Tomris İncer'den Sevenlerine Mesaj!

    MELİKE BİRGÖLGE Paylaşılan videoda sanatçının moralinin yüksek olduğu görülürken, gülen gözleriyle muzip ve keyifli konuşması sevenlerini mutlu etti.

    MELİKE BİRGÖLGE Paylaşılan videoda sanatçının moralinin yüksek olduğu görülürken, gülen gözleriyle muzip ve keyifli konuşması sevenlerini mutlu etti. Tedavi süresini İzmir'de ailesiyle geçirecek olan İncer, yolladığı mesajda 'Beni merak etmeyin. Radyoterapi sonrasında kemoterapiye başladık. İyiyim. Erken teşhisin ve moralin payı çok önemli. Moralim düzgün ve yüksek. Sonra ne olur bilmiyorum. Hepinizi  öpüyorum.' diyerek sevenlerinin gönlüne su serpti.  TOMRİS İNCER'İN, SEVENLERİNE MESAJI:

    DİZİDE SAHNE HAYATTA GERÇEK!  Binbir Gece dizisinin şu an Arjantin'de yayınlanması nedeniyle oyuncunun Arjantinli hayranları da, ünlü oyuncuya sevgilerini ve dualarını yolluyorlar. Dizinin Arjantin'de yayınlanan son bölümlerinde Tomris İncer'in canlandırdığı Nadide karakteri de şu an hastanede?

    Oradaki hayranları, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda; dizi ve gerçek hayattaki bu hastalık zamanlamasına şaşırdıklarını, oyuncunun bir an önce sağlığına kavuşması için dualarını ve pozitif enerjilerini yollayarak oyuncunun yanında olduklarını belirtiyorlar.

    Az önce bu fotoğrafına baktığımda? Dünya dönüyor. Hayat devam ediyor. Sevenleri onun için dua ediyor. Sahneler Tomris İncer'i bekliyor! Geçtiğimiz sezon izlediğim; Yiğit Sertdemir'le rol aldığı 'Gerçek hayattan Alınmıştır' oyunundaki karakterine hayat verirken dişine, tırnağına, ruhuna kadar kuşandığı güçlü oyunculuğunu ayakta dakikalarca alkışlamış biri olarak diyorum ki:   Daha oynayacağınız çok rol, oyunculara ve gençlere vereceğiniz çok el var. Sahneler sizi bekler sevgili Tomris İncer!

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Tomris İncer Arjantin İzmir Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title