Haberler

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Evlilik İçin Amerika Yollarını Tuttu

Güncelleme:

Oyuncu Tolgahan Sayışman ve iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Almeda Abazi evlilik için Amerika yollarını tuttu. Çift 13 Şubat'ta Los Angeles'da evlenecek.

2 yıldır birlikte olan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, evlenmek için Amerika'ya gitti. Çift, orada Abazi'nin doğum günü ile Sevgililer Günü'nü de kutlayacak.

SAYIŞMAN'IN ANNE-BABASI DA AMERİKA'YA GİTTİ

Tolgahan Sayışman, önceki gün nişanlısı Almeda Abazi, annesi Ayşe Sayışman ve babası Haluk Sayışman'la birlikte Amerika'ya gitti. Aile, yolculuk öncesi Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.


ÇİFT, 13 ŞUBAT'TA LOS ANGELES'DA EVELENECEK

13 Şubat'ta Los Angeles'ta evleneceklerini açıklayan Tolgahan Sayışman, "Biz bir hayalimizi gerçekleştireceğiz, ilişkimizin temelinin atıldığı yerde nikâh defterine imza atacağız. 13 Şubat aynı zamanda Almeda'nın doğum günü, 14 Şubat da Sevgililer Günü, onları da aradan çıkarmış olacağız. Bir taşla üç kuş" dedi.


SAYIŞMAN: EVLİLİK TARİHİNİ ASLA UNUTMAM

Ünlü oyuncunun "Evlilik tarihini unutma şansımız yok, onu da garantiye aldık" sözleri nişanlısını güldürdü. Sayışman, balayı hakkındaki sorulara ise "Nikâhın ertesi günü nereye bilet alırsak, balayına oraya gideceğiz" yanıtını verdi.

"ARNAVUTLUK'TAN KIZ ALMAK CENNETTEN GÜL KOPARMAKTIR"

Tolgahan Sayışman, " Arnavutluk'tan gelin alıyoruz. Ben 'Elveda Rumeli' dizisini çekerken bir söz öğrendim, 'Arnavutluk'tan kız almak cennetten gül koparmakmış' derler. Ben de bunu yaptım, cennetten gül kopardım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Arnavutluk Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title