Haberler

TOKİ Gazipaşa'da İlk Adımı Attı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde konut yapacağı arazilerin tapusunu devraldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'in girişimleri sonucu TOKİ, ilçede yaptığı çalışmaları sonuçlandırdı. Bakılar ve Koru Mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü'ne ait toplamda 144 dönüm arazi, TOKİ'ye devredildi.

Gazipaşa Tapu Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Semra Yalçın Bilgiç, Gazipaşa Malmüdürü Cavit Özer, TOKİ uzmanı Kadir Daşçı ve Gazipaşa Tapu Müdürü Zafer Çapur katıldı. İmza atma törenin ardından Malmüdürlüğüne ait 144 dönüm arazi TOKİ'ye devredildi.

TOKİ Uzman Kadir Daşçı, Gazipaşa Belediyesinin öncülüğünde çalışmanın bu noktaya geldiğini belirterek, "Tespit ettiğimiz arazinin bugün devrini gerçekleştirdik. Koru ve Bakılar mahallesinde çok güzel bir arazide, yöre mimarisine uygun projeler ile inşallah projemizi hayata geçireceğiz. Gazipaşa'ya şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik ise, göreve geldiği günden buyana ilçe halkının TOKİ talebinde bulunduğunu, bu doğrultuda girişimlerde bulunduklarını söyledi. Yapılan girişimler sonucu çalışmanın bu noktaya geldiğini belirten Başkan Çelik, "Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız TOKİ'de zor kısmı geride bıraktık. Koru ve Bakılar mahallerimizde bulunan 144 dönümlük arazinin TOKİ'ye devrini sağladık. Bu aşamadan sonra belediye olarak bölgenin imar planını hızlı bir şekilde askıya çıkaracağız. İmar Planı sorunu çözüldükten sonra TOKİ proje hazırlayacak ve talep toplanacak. Daha sonra ise proje ihaleye çıkacak. Yıl sonuna kadar projeyi ihale aşamasına getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Çelik Gazipaşa Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title