Haberler

Tokatspor-Kayserispor maçının ardından

Tokatspor Yardımcı Antrenörü Kenan Öztürk, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Kayserispor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Kayserispor'un gücüne saygı duyuyoruz ama biz de bir sürpriz peşindeydik. Allah'a şükürler olsun ki bu sürprizi gerçekleştirdik" dedi.

Öztürk, iç sahada 1-0 kazanarak kupada gruplara kalma başarısı gösterdikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kayserispor'un, Spor Toto Süper Lig'in en iyi pas yapan takımlarından biri olduğunu söyledi.

Rakip takımın bu özelliğini bilerek maça çıktıklarını belirten Öztürk, "Ligde alt sıralardalar ama bu, tamamen gücüne ters orantılı bir durumdu. Bizim bir hayalimiz var diyorduk, bunu maçtan önce de söylüyorduk. Bu hayali gerçekleştirmek istiyorduk. Kayserispor'un gücüne saygı duyuyoruz ama biz de bir sürpriz peşindeydik. Allah'a şükürler olsun ki bu sürprizi gerçekleştirdik" diye konuştu.

Futbolcularını tebrik eden Öztürk, "Sahada oynayan arkadaşlarımı kutlamıyorum, alınlarından öpüyorum. İlk dakikadan hakemin son düdüğüne kadar müthiş mücadele örneği gösterdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Tokat'a hayırlı olsun" dedi.

- Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise Tokatspor'u galibiyetten dolayı kutladı.

Tokat ekibinin daha fazla mücadele ettiğini belirten Prosinecki, "Bizim problemimiz sadece bu maçla alakalı değil, uzun zamandır" dedi.

Maçlarda yakaladıkları pozisyonları bir türlü değerlendiremediklerini dile getiren Prosinecki, "Maalesef bir türlü tabelayı değiştiremiyoruz. Değiştiremediğimiz zaman da yakaladığınız pozisyonların sayısı, kaçırdıklarınız, işte direğe takılanlar, bunların hiçbir önemi yok. Onlardan bahsetmeye gerek yok" diye konuştu.

Prosinecki, şöyle devam etti:

"Hep, bir sonraki maçta düzeleceğini, bir sonraki maçta şansımızın yanımızda olacağını hesaplayarak ya da o şekilde düşünerek geldik ama ciddi bir problemle karşı karşıyayız. Elimizden geldiği kadar çalışmaya, bu durumun içinden çıkmaya çalışıyoruz. Yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama maalesef şu ana kadar sonuçlar lehimize olmadı. Umut ediyorum ki bundan sonra şans bir yerde dönecek, biz de o sonuçları almaya başlayacağız."

-Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki açıklamaları

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Türkiye Kupası Kenan Öztürk Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title