Haberler

Tokat'ta Poliklinik Binası Törenle Hizmete Açıldı

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi Yanına Çelik Konstrüksiyon Üzerine İnşa Edilen Poliklinik Binasının Açılışı Yapıldı.

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi yanına çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilen poliklinik binasının açılışı yapıldı.

Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi’nde mevcut poliklinik kapalı alanı 770 metrekareden 3 bin metrekareye, 23 olan poliklinik sayısı ise 42'ye çıkartıldı. Poliklinik binasında ayrıca laboratuar ve röntgen gibi hizmetlerinde verileceği kaydedildi. Yaklaşık 2 milyon 600 bin YTL'ye mal olan 2 katlı ve 2 bloktan oluşan çelik konstrüksiyon üzerine yapılan binanın istendiği takdirde başka bir yere taşınmasının mümkün olabileceği bildirildi. Hastane Başhekimi Dr. Turan Kaya, yeni açılan poliklinik servisi ile hekimlerin daha kaliteli hizmet vereceği, hastaların ise daha kısa sürede muayene olabileceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan ise son yıllarda sağlık alanında önemli mesafeler alındığını belirtti. Kaliteli hizmet ve vatandaşın sorun yaşamadan hizmete ulaşmasının temel amaçları olduğunu ifade eden Ayalan, bazı sorunların aşılarak bugünlere gelindiğini söyledi. Yeni tesis edilen binada hastanede görev yapan tüm doktorların bir muayene odası olduğuna dikkat çeken Ayalan, "Dolayısıyla ameliyatı olmayan tüm arkadaşlar polikliniklerinde olacak. Gelen vatandaşta doktor seçme özgürlüğünü yaşayacak. Vatandaşlarımız o tıkış tıkış beklediği alanlar yerine ferah, rahat bir alanda muayene olabilme şansını yakaladı" dedi.

Ayalan, binanın prefabrik olmadığına çelik konstrüksiyon olduğunu ifade ederek, "Böyle bir binanın ömrü çok uzun 100-200 yıl bu bina ayakta kalır. 400 yataklı hastanemize geçtiğimiz zaman bu binayı sağlık müdürlüğü olarak veya diş hastanesi olarak kullanılabilir. Bu bina ziyan olmayacaktır. Ondan herkes emin olsun" diye konuştu.

Vali Dr. Recai Akyel ise konuşmasında kentte önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, şunları kaydetti: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, hükümeti ve Tokat vilayeti olarak her zaman vatandaşımızın daha sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından poliklinik binasının açılışını Vali Akyel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan, Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek ve AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Hüseyin Gülsün ile birlikte yaptı.

(Nİ-SA)

10.07.2007 17:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title