Haberler

Tokat'ta, Okula Mustafa Sabri Efendi İsminin Verilmesine Tepki

Tokat'ta, okula Mustafa Sabri Efendi isminin verilmesine tepki (2)LİSENİN ADI DEĞİŞTİRİLDİTokat'ta Mustafa Sabri'nin adının yeni açılan bir imam hatip lisesine verilmesi nedeniyle oluşan tepkiler üzerine değiştirildi.

Tokat'ta, okula Mustafa Sabri Efendi isminin verilmesine tepki (2)

LİSENİN ADI DEĞİŞTİRİLDİ

Tokat'ta Mustafa Sabri'nin adının yeni açılan bir imam hatip lisesine verilmesi nedeniyle oluşan tepkiler üzerine değiştirildi. Okula Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatı üzerine Siirt'in Baykan İlçesinde 24 Temmuz 2017 tarihinde seyir halindeki sivil bir araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Yakup Akdağ'ın ismi verildi. Öğleden sonra okula gelen özel bir reklam şirketi tarafından sökülen ismin yerine branda üzerine yazılmış "Şehit Yakup Akdağ Andalu İmam Hatip Lisesi' ismi asıldı. Eski tabelada sökülen harfleri ise şirket çalışanları yere attı. Atatürkçü Düşünce Derneği Tokat Şube Başkanı Cemal Güneş ise ismin değiştirilmesinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sabri Akdağ Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title