Haberler

Tokat'ta Köy Yollarında Asfalt Çalışması

Tokat İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında Tekneli, Killik Köyü arasında bulunan 3 kilometrelik yolun asfalt çalışmaları tamamlandıTokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, gurup köy yollarında incelemelerde bulundu.

Tokat İl Özel İdaresi tarafından 2015 yılı yatırım ve çalışma programı kapsamında Tekneli, Killik Köyü arasında bulunan 3 kilometrelik yolun asfalt çalışmaları tamamlandı

Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, gurup köy yollarında incelemelerde bulundu. Gökçe, Tekneli ile Killik Köyü arasındaki yolun çok eski olduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşımlarını sağlamak için İl Genel Meclisimiz tarafından İl Özel İdaresi 2015 yılı yatırım ve çalışma programına alınarak ihalesini tamamladıktan sonra çok kısa bir süre içerisinde yolumuzu yaptık. Tokat'ımızın tüm bölgelerinde şuanda tüm ekiplerimiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yolumuz bölge halkına ve ülkemize hayırlı olsun"dedi.

İncelemeler esnasında vatandaşlar ile sohbet eden Gökçe'ye yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden vatandaşlar, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer'in 1 yıl içerisinde yolun yapılacağı sözünü yerine getirmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Gökçe Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title