Haberler

Tok: "Memge Gurur Kaynağımız"

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor(MEMGE) Okulunu ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor(MEMGE) Okulunu ziyaret etti.

Türkiye'nin dünyaca tanınmış ünlü şefleri Yunus Emre Akkor ve Gülenay Yüce Coşkun'un MEMGE Okulunda eğitim verdiği derse katılan Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, MEMGE'den başarı ile mezun olan 200'e yakın kursiyerin sektörde istihdam edildiğini söyledi.

İstihdama kapısı olan 5'inci dönem kurs eğitimi verilen MEMGE Okulunda aşçılık, pastacılık pidecilik ve servis elemanı olarak eğitim alan öğrenciler ve okulun yöneticileri İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ağırladı. İlkadım Belediyesi iş birliği ile sürdürülen MEMGE Okulunda, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı, okulun yöneticileri, öğrencileri, dünyaca ünlü şefler Yunus Emre Akkor ve Gülenay Yüce Coşkun Başkan Tok'a sağladığı imkanlar için teşekkür etti.

MEMGE olarak Samsun'da son bir yılda en çok girişimcilik kursu açtıklarını ve çok sayıda kursiyere girişimcilik belgesi verdiklerini ifade eden İsmail Balcı ise, "30 yıllık kadim dostum Erdoğan Tok'a şimdi destek sırası bizde. Geçmişte her süreçte bize maddi ve manevi destek sağlayan Erdoğan Tok kardeşimin yanındayız. Destekçisiyiz" açıklamasında bulundu.

"MEMGE gurur kaynağımız"

İstihdam garantili aşçılık okulu MEMGE ile sektörde 200 kişinin istihdam edildiğini açıklayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz MEMGE Okulumuzda hem kaliteyi hem de istihdamı her geçen gün daha yukarıya taşımaya devam ediyoruz. MEMGE, hizmet sektörünün hızla geliştiği ilçemizde ve şehrimizde bu sektörde görev yapacak başarılı elemanları yetiştirerek istihdama kalifiye eleman temin eden bir okul haline geldi. MEMGE'den başarı ile mezun olan 200 kişi sektörde istihdam edildi. İlk başladığı günden beri istihdam oranımızı hep yüzde 80'in üzerinde tutmayı başardık. Kursiyerlerimiz mezun olduktan sonra sadece eleman olarak değil patron olarak da hizmet sektörüne girebilecek kabiliyet ve bilgiye sahip oluyorlar. Türkiye'de marka haline gelen MEMGE kursumuzun öğrencileri, şehir dışından gelen ünlü şeflerimize ve bu kurs için gece gündüz çalışan İsmail Balcı kardeşime güzel sözleri için çok teşekkür ederim. MEMGE okulumuzun kazandığı başarıyı görünce gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ünlü şeflerin gözetimi altında kursiyerler tarafından yapılan yemekleri tadan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve konuk şefler Emre Akkor ve Gülenay Yüce Coşkun'a şehrin simgesi Saat Kulesi maketi hediye etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Erdoğan Tok Ali Erdoğan İlkadım Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title