Haberler

Tırın dorsesinin çarptığı ağaç yola devrildi

Güncelleme:

Tırın dorsesinin çarptığı ağaç yola devrildi Devrilen ağacın dalları elektrik tellerine takıldı Vatandaşların panik anları kameralara yansıdı Esenyurt'ta yoldan geçen tırın dorsesinin çarptığı ağaç, yola doğru devrildi.

Tırın dorsesinin çarptığı ağaç yola devrildi

Devrilen ağacın dalları elektrik tellerine takıldı

Vatandaşların panik anları kameralara yansıdı

İSTANBUL - Esenyurt'ta yoldan geçen tırın dorsesinin çarptığı ağaç, yola doğru devrildi. Ağacın dalları tellere takılırken, şans eseri yaralanan olmadı.

Olay, ikindi saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi 435. Sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sokaktan geçen tırın dorsesinin çarptığı ağaç gövdesinden koparak yola doğru sarktı. Ağacın bazı dalları ise elektrik tellerine takıldı. Olayı gören vatandaşlar plastik kasalarla yolu trafiğe kapatarak durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler, elektrik tellerine takılan dalları kaldırmak için sokaktaki elektriği kesti. Elektriklerin kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri, devrilen ağacı yoldan kaldırdı. Ağacın devrildiği sırada yolda kimsenin olmaması olası bir yaralanmanın önüne geçti.

Sokaktan geçen tırın, ağaca çarptığını gören İskender Yavuz, "Konteynır yüklü bir tır geçti. Geçerken de ağaca vurdu. Meyvesini çok sevdiğimiz, yıllardır burada duran incir ağacına. Ağaca vurur vurmaz ağaç ikiye ayrıldı. Elektrik direğindeki kablo ağacı tuttu. Çoluk çocuk burada oynuyordu. Onlara da zarar verebilirdi. Ama çok şükür bir sorun yok. Elektrik idaresini bekliyorlar akımı kesmesi için" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title