Haberler

Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Departmanı ve Genetik Tanı Laboratuvarı Yenilendi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Departmanı ve Genetik Tanı Laboratuvarları yenilendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik Departmanı ve Genetik Tanı Laboratuvarları yenilendi.

Yenilenen ünitelerin açılışına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr Süleyman Kaplan ve öğretim üyeleri katıldı. Açılışta ayrıca Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Başoğlu ve Prof Dr Ahmet Tevfik Sunter, Hastane Merkez Müdürü ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof. Dr Recep Sancak, Erişkin Hastanesi Başhekimi Mustafa Bekir Selçuk, Erişkin Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Rüştü Cankon Germiyanoğlu, Fakülte Sekreteri Mehmet Özçelik, Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Ayhan Dağdemir, Kan Bankası ve Çocuk Kök Hücre Merkezi Sorumlusu Prof. Dr Davut Albayrak ve hastane müdürleri de hazır bulundu.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan konuşmasında hastalara daha iyi hizmet verebilmek için önemli uğraş veren Genetik Bölüm Başkanı Prof. Dr Gönül Oğur ve ekibine, bölümün tümüyle yenilenmesini sağlayan şirkete teşekkür etti. Şirket müdürü Ersin Erdoğan, şirket çalışanları Ayhan Güneş ve Bilge Deniz'e plaketleri takdim edildi.

Prof. Dr. Gönül Oğur, 2004 yılında kurulan Tıbbi Genetik AD ve Genetik Tanı Laboratuvarlarının kurulduğu tarihten bu yana hızla büyüyerek tüm Karadeniz Bölgesi'ne hizmet veren bir ünite haline geldiğini söyledi. Akan ayrıca bu gelişimde katkısı olan OMÜ yönetim kadrosuna teşekkür ederek, hizmetlerin gelişerek devam edeceğini umduğunu belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Süleyman Kaplan Hüseyin Akan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title