Haberler

Tıp Fakültesi Hastanesine Kurayla Personel Alımı Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne çeşitli iş kollarında çalıştırılacak olan personel kura ile belirlendi.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne çeşitli iş kollarında çalıştırılacak olan personel kura ile belirlendi.

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi salonunda noter tarafından gerçekleştirilen kurada bilgi işlem görevlisi, hasta yönlendirme görevlisi ile yemekhane ve mutfak görevlileri belirlendi.

Kura çekimine Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Hastane Başmüdürü Fesih Altuntaş, Rektör Basın Danışmanı Ahmet Tekin'in de katıldı.

Açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, kura çekiminin hayırlı olması temennisinde bulunarak, hastanenin en kısa sürede açılacağını belirtti.

Adıyaman'a 3. basamak sağlık hizmetinin verilmesiyle birlikte çevre illere sevk edilen hastalara Adıyaman'da sağlık hizmeti sunacaklarını vurgulayan Rektör Gönüllü, hastaneye alınan tıbbi cihazların yüksek kalitede olduğunu ve birçok hastanede bulunmadığını söyledi.

Gönüllü, sağlık alanında önemli bir açığın kapatılacağını kaydederek, kurada ismi çıkan veya çıkmayan tüm işçi adaylarına hayatlarında başarılar diledi.

Noter tarafından çekilen kuralarda yemek hizmet alım işini Avira Gıda İnş.Tah.A.Ş. firması, Bilgi İşlem ve Yönlendirme hizmet alımı işini de Arıtem İnş.Bilg.İşl.Tem.Yem.Özel Sağ.San.Tic.Ltd.Şti. firması ihale yolu ile üstlendi.

Yapılan kurada, yemekhane ve mutfak görevlisi olarak,turizm otelcilik ve aşçılık bölümü mezunlarından 10 kişi asil 10 kişi yedek,

bilgi işlem işi için bilgisayar ve tıbbi sekreterlik bölümü mezunlarından 35 kişi asil 35 kişi yedek, hasta yönlendirme görevlisi olarak, lisans ve ön lisans mezunlarından 15 adet asil 15 adet yedek kişi belirlendi.

Bilgi işlem görevlisi olarak 197, hasta yönlendirme görevlisi olarak bin 659, yemekhane ve mutfak görevlisi olarak 62 kişi olmak üzere toplam bin 918 kişi müracaatta bulundu.

Lise mezunlarının istihdam edileceği temizlik hizmetleri için yapılacak kura çekiminin önümüzdeki günlerde yapılacağı ifade edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Ahmet Tekin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title